Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 475kg (82)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R3

Piggfrie dekk til personbil

(87 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 475kg (82)

OBS: Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 har blitt erstattet med Nokian Tyres Hakkapeliitta R5. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

Noen sier at den beste måten å kjøre trygt i en snøstorm på, er å utsette turen - men ikke med Nokian Tyres Hakkapeliita R3. Under snøvær eller på isblanke og snøfylte innkjørsler vil det nye piggfrie vinterdekket, Nokian Tyres Hakkapeliitta R3, gi sjåfører etterlengtet sinnsro. Kjøringen oppleves kontrollert, presis og stillegående på både glatte og bare veier.

Det tilpasser seg underlaget, og sikrer bilføreren enestående grep uansett hvordan forholdene er. Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 er det perfekte valget for sjåfører som verdsetter førsteklasses sikkerhet og komfort. 

Mellom mønsterblokkene og skulderområdet til dekket finner du fler kantede snø klør som gir forbedret grep under akselerasjon og bremsing. Dekkene gir en førsteklasses komfort under kjøring - uansett værforhold.

Dekkets forskjellige seiper tilpasser seg underlaget og gir enestående kontrollert grep. Mangekantede diamantharde Cryo Crystal 3 greps partikler er tilsatt gummiblandingen for å gi dekket bedre grep på is.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

 

 

EU-dekkmerking: T430587

Trygt valg!
Derf57 - 11.4.2022
Hadde disse dekkene på min Toyota Auris fra før.Valgte å bytte inn de gamle,da de begynte å bli gamle og slitte,Trygt valg og gode dekk.
Stillegående dekk
2short - 12.3.2022
Svært stillegående dekk, men bilen føles litt mykere i svinger. På tross av dette har jeg fått en mye mer behagelig og stillegående bil med god fremkommelighet.
Meget bra vinterdekk
Hunter - 2.3.2022
Veldig fornøyd med dekkene. Stabil og stille. Testet dem opp til hytta, og de fungerte veldig bra på en Subaru xv.
Lage en slags ulelyd
Magne - 26.1.2022
Valgte disse dekk og fikk fortalt de er så stille. Men de gir en slags lyd som uler. Om det resonas fra hjulrom . Men ikke helt fornøyd med lyd . Fruen føler seg tryggere med disse og kan kjenne de er bedre enn de vi skiftet ut
Anbefales.
A3q sjåfør - 8.1.2022
Dekkene tar seg godt frem. Det eneste negative må være støy på bar asfalt ved 70km/t og høyere.
Beste som er
Janchr62 - 31.12.2021
Finnes ikke bedre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beste dekka jeg har hatt :)
thomas93 - 26.12.2021
God gripe evne på snø og slafs. Og ganske gode på våt asfalt og grei pris :) anbefaler kjøp av disse dekka
Gode dekk på vinterføre
Lisa1992 - 25.12.2021
best mulig veigrep på glatt føre, vått føre og snø.
Bra vinterdekk.
Ka77 - 15.12.2021
Brukt de i noen uker. Veldig fine på snø. Lite støy. Håper de er like bra på is.
Første piggfritt dekk på 20 år
BP - 14.12.2021
Har ikke prøvd de på isføre ennå, men veldig bra på slapse føre.

Min omtale av Nokian Tyres Hakkapeliitta R3

Samlet vurdering*