Dekkegenskaper

Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 300km/h (Y)
Belastningsindeks: 670kg (94)

Nokian Tyres Hakka Black 2

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 300km/h (Y)
Belastningsindeks: 670kg (94)

Pålitelighet og grep i høye hastigheter

  • Svært stabilt under ekstreme forhold
  • Optimal kjørekomfort
  • Presis og behagelig styreevne, selv på våte og krevende veier

Sommerdekket Nokian Tyres Hakka Black 2 er utviklet spesielt for krevende bruk og kjøring i høye hastigheter. Dette sporty dekket reagerer umiddelbart på alle rattbevegelser, hvilket muliggjør trygge kjøreturer også når du beveger deg på yttergrensen.

OBS: Nokian Tyres Hakka Black 2 har blitt erstattet med Nokian Tyres Hakka Black 3. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

Nordic Intelligent UHP Silica

Den nye slitebaneblandingen Nordic Intelligent UHP Silica i Nokian Tyres Hakka Black 2 er utviklet spesielt for krevende bruk og høye hastigheter. Den nye gummiblandingen fungerer optimalt i den nordiske sommeren og viker ikke selv for svært store variasjoner i temperaturen. Våtgrepet til gummiblandingen er utmerket uavhengig av om du støter på regn en kjølig morgen tidlig på våren eller stekende varme en ettermiddag midt på sommeren. Med Hakka Black 2 er kjørefølelsen forutsigbar og stabil uansett forhold.

Hydro Grooves forhindrer vannplaning

Nokian Tyres Hakka Black 2 lanserer også oppfinnelsen Hydro Grooves, som lagrer vann mellom veibanen og dekket og leder vannet inn i de dype skråsporene som dominerer de langsgående ribbene på det indre skulderpartiet. Hydro Grooves sammen med nedløpssporene formet i de tverrgående hovedsporene forebygger effektivt vannplaning og sikrer at den stabile kjørefølelsen bevares også i regnvær.

DSI Driving Safety Indicator

I slitebanen på Nokian Tyres Hakka Black finnes mønsterdybdemåleren DSI Driving Safety Indicator, kjent fra tidligere Nokian-produkter, og som nå er blitt enda mer brukervennlig. Både dråpesymbolet som forteller om vannplaningsrisikoen og tallene som indikerer mønsterdybden er nå plassert slik at de skal fange blikket til en forbruker som studerer dekkene sine.

 

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

 


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T430535