Dekkegenskaper

Siste sjanse!
Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 775kg (99)

Nokian Tyres Hakka Blue 2

Sommerdekk til personbil

(71 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Siste sjanse!
Dekkslitasjeindikator

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 775kg (99)

Gir sikkerhet og kjørekomfort når du trenger det som mest

Nokian Tyres Hakka Blue 2 er trygge sommerdekk for mellomstore personbiler og sporty familiebiler. Dekkene gir god kontroll på glatte veier, da de forhindrer vannplaning med et dry touch-konsept. På denne måten kan du kjøre trygt i varierende nordiske sommerforhold.

OBS: Nokian Tyres Hakka Blue 2 har blitt erstattet med Nokian Tyres Hakka Blue 3. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

Silent Sidewall Technology og Hybrid gummiblanding

På veggene av dekkets langsgående ribber finnes det små hull som ligner overflaten på en golfball. Disse kjøler ned slitebanen. Silent Sidewall Technology øker også komforten ved å ta bort lyd og vibrasjoner som formidles gjennom slitebanen.

Nokian Tyres Hakka Blue Hybrid gummiblanding forbedrer grepet og sparer drivstoff. Seipene som kommer med Dry Touch fjerner vannet mellom dekket og bakken, og leder det inn i de brede hovedsporene gjennom hovedsporet i midtribben.

Nokian Tyres Hakka Blue Hybrid gummiblanding forbedrer grepet og sparer drivstoff. Den solide beltestrukturen av stål er laget av et enda tettere vev av stålvaiere. Dette resulterer i presis håndtering under krappe manøvrer, og ved høy hastighet.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T430311

Et dårlig dekk under 15C utetemp.
Johag - 2.6.2024
Dette dekket er både glatt, uforutsigbart og bråkete i temperaturer under 15 celcius. Gummien hardner til og dekket blir et veldig dårlig dekk. Om man kjører dekket hardt eller temperaturen er over 15C er det et helt greit midt på treet dekk. Skuffende fra Nokian. Kjørt ca 10.000km på disse.
Gode sommerdekk
Scan - 10.8.2022
Stabile, sporer ikke, lav dekkstøy, svært gode på våt veibane.
Gode dekk!
MortenD - 6.9.2021
Har bare gode erfaringer med disse dekkene! Kjøper bare Nokian dekk, da de har svært gode både sommer og vinter dekk!
Nokian dekk skuffer aldri!
juliasm1812 - 1.9.2021
Sommerdekkene oppfører seg helt utmerket både på tørr og våt veg. Utholdenheten på dekkene er ikke til å sammenlignes med andre merker. Top shelf vare rett og slett!
Beste sommerdekk
Renato - 25.6.2021
Jeg kjøpte dekk for en uke siden og er super fornøyd. Utrulig stillegående og føles perfekt på veien. Beste kjøp og anbefales på det sterkeste .
Best sommerdekk jeg har hatt.
NorwayBob - 18.5.2021
Jeg hadde Nokia tidligere, brukte dem på min Pajero i 11 år. De nye er mer stillegående, har bedre veifeste på både tørr og våt asfalt.
Beste sommerdekka noen sinne
ErikH - 28.4.2021
Brukt nå i en uke, kjenner at sommeren skal bare komme, da blir det nye sommereventyr i Norge! Følger med ett års garanti på dekka. Så er du uheldig å punkterer eller skader dekka, kommer de å flytte bilen din til nærmeste verksted å peise på ny dekk gratis 👍
Støysvakt og godt sommerdekk.
Nokian 2 - 26.4.2021
Godt fornøyd etter 1 uke. Er ikke testet på våte veier enda.
Bra sommerdekk
Sir John - 22.4.2021
Kjøpte disse etter å ha lest Naf testen. Har ikke kjørt så mye enda men de virker veldig bra.
Stillegående dekk
Ola - 20.4.2021
Jeg kjøpte nye dekk for noen uker siden, men byttet til sommerhjul i dag. Jeg har prøvekjørt og opplevde at de er veldig stillegående. Så MOTOR har rett.

Min omtale av Nokian Tyres Hakka Blue 2

Samlet vurdering*