Nokian Tyres Hakka Green 2 sommerdekk

Dekkegenskaper

Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Drivstofforbruk: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 67dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 475kg (82)

Nokian Tyres Hakka Green 2

Sommerdekk

Nokian Tyres Hakka Green 2 sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Drivstofforbruk: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 67dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 475kg (82)

Nokian Tyres Hakka Green er utviklet for små og mellomstore familiebiler som kjører i raskt skiftende nordiske sommerforhold. Dekket gir den en unik sikkerhet på nordiske veier. Det motvirker vannplaning effektivt, har mindre drivstofforbruk og gir lengre kjørelengde. Polerte hovedspor sørger for at vannet ledes effektivt bort mellom dekk og vei.

Silent Sidewall Technology er en spesiell sone på dekksiden som tar bort lyd og vibrasjoner som formidles gjennom slitebanen. Teknikken reduserer dekkstøyen og bidrar til at kjøringen kan foregå mer stille og komfortabelt.

Nokian Tyres Hakka Green har såkalt Silent Groove Design, noe som innebærer at det på sidene av de langsgående ribbene finnes små halvrunde hull som ligner overflaten på en golfball. Deres oppgave er å kjøle ned dekket og redusere luftmotstanden, noe som reduserer bilens drivstofforbruk.

I tillegg til Nokian Tyres' velkjente slitasjevarsler DSI (Driving Safety Indicator) har Hakka Green en vannplaningsvarsler. Vanndråpesymbolet som finnes på dekkmønsteret forsvinner når mønsterdybden er nede på fire millimeter, og minner om at risikoen for vannplaning øker.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>