EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 68dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 475kg (82)

Nordman Nordman SX2

Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 68dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 475kg (82)

Trygg og stabil kjøring for mindre og økonomiske familiebiler

Nordman SX2 sommerdekk er et slitesterkt og økonomisk sommerdekk som passer godt til små og mellomstore familiebiler. Sommerdekket ruller lett, noe som reduserer drivstofforbruket.

OBS: Nordman SX2 har blitt erstattet med Nordman SX3. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

På sommerdekket finnes tre kraftige hovedspor og spor som åpner seg ut mot sidene. Disse gir Nordman SX2 sommerdekk en trygg og stabil kjørefølelse under alle vær og forhold. Nordman-dekkene har gode vannplaningsegenskaper, og har et akkustisk mønster og lufthull i sporene reduserer støy fra dekket.

Nordman SX2 er et inside/outside-dekk, noe som innebærer at dekkets indre og ytre skuldre ser ulike ut. Det stive ytre skulderområder og de brede sporene på den indre skulderen stabiliserer og forbedrer kjøreegenskapene. Gummiblandingen er utviklet for norske forhold, noe som innebærer at dekket har sikre kjøreegenskaper både på varme sommerdager og kjølige høstdager.


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T430101