Radar RPX 800 | Sommerdekk

EU-dekkmerking

Drivstofforbruk: E
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 70dB
Hastighetsklasse: 210km/h (H)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Radar RPX-800

Sommerdekk

Radar RPX 800 | Sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

EU-dekkmerking

Drivstofforbruk: E
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 70dB
Hastighetsklasse: 210km/h (H)
Belastningsindeks: 530kg (86)

God kontroll på sommerveier

Radar RPX 800 er et sommerdekk designet for kompakte og mellomstore biler. Dekket gir sjåførene god kontroll på både tørre og våte veier, noe som sikrer jevn kjøring på sommerveier.

  • Godt grep og høy kjørelengde
  • Tilbyr sikkerhet ved høye hastigheter
  • Stillegående kjøreopplevelse

Godt grep og høy kjørelengde

Enten du kjører i byens kjas og mas eller på motorveien, kan du stole på dekkets grep og holdbarhet, noe som sikrer lengre levetid. Det optimaliserte slitemønsteret til RPX 800-dekket, kombinert med slitebaneblandingen, sikrer jevn slitasje og overlegent grep på både våte og tørre veier.

Bra sikkerhet i høye hastigheter

Den solide ytre skulderen og den optimaliserte konstruksjonen gir presis håndtering ved høye hastigheter. Dette gir deg full kontroll over kjøreopplevelsen.

Stille kjøreopplevelse

RPX 800 tilbyr også en stillegående og komfortabel kjøreopplevelse, takket være optimaliserrt mønster og asymmetrisk struktur. Du kan fokusere på å nyte den komfortable kjøreopplevelsen.

Radar - oppdag Radar Tires

Radar er et dekkmerke fra Omni United, en produsent med globalt fotavtrykk, inkludert stort distribusjons-, produksjons- og FoU-nettverk. Omni United ble etablert i 2003 og har vokst til å bli et av de mest dynamiske og designdrevne dekkselskapene i verden.

Kjøp nå, betal om 30 - 60 dager

I samarbeid med Resursbank tilbyr vi Vianor-kortet. Du kan velge å betale kjøpet i sin helhet på første faktura, eller delbetale over tid med ResursBanks gunstige betalingsplaner. Vianor-kortet tilbyr 30-60 dagers kostnadsfri kreditt. Les mer >>