Dekkegenskaper

Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 SUV

Piggfrie dekk til SUV

(22 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 850kg (102)

OBS: Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 SUV har blitt erstattet med Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

Noen sier at den beste måten å kjøre trygt i en snøstorm på, er å utsette turen - men ikke med Nokian Tyres Hakkapeliita R3. Under snøvær eller på isblanke og snøfylte innkjørsler vil det nye piggfrie vinterdekket, Nokian Tyres Hakkapeliitta R3, gi sjåfører etterlengtet sinnsro. Kjøringen oppleves kontrollert, presis og stillegående på både glatte og bare veier.

Det tilpasser seg underlaget, og sikrer bilføreren enestående grep uansett hvordan forholdene er. Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 er det perfekte valget for sjåfører som verdsetter førsteklasses sikkerhet og komfort. 

Mellom mønsterblokkene og skulderområdet til dekket finner du fler kantede snø klør som gir forbedret grep under akselerasjon og bremsing. Dekkene gir en førsteklasses komfort under kjøring - uansett værforhold.

Dekkets forskjellige seiper tilpasser seg underlaget og gir enestående kontrollert grep. Mangekantede diamantharde Cryo Crystal 3 greps partikler er tilsatt gummiblandingen for å gi dekket bedre grep på is.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T430651

God på vannplaning
Trygg Arne - 12.7.2022
Etter litt over en uke, så er det mest fremtredende at de leder vannet godt og er forholdsvis støysvak.
Gode dekk
Heiswe - 7.5.2022
Kjøpte disse i forbindelse med nybil kjøp. Ville ha kvalitetsdekk med godt grep og lite støy. Nokså dyre dekk sammenlignet med mye annet. Derfor 4 stjerner
Hakkapelitta R3SUV
Akmal ilyas - 7.4.2022
Fornøyd med dekkene og garanti opplegg. Hakkapelitta er min favoritt så lenge jeg får den for en gunstig pris og garanti.
Jeg har kjørt piggfri Nokia dekk i mange år både på taxi og privat bil. Meget fornøyd med dekkene.
Eng94 - 3.12.2021
Kjøpte siste modell av Nokia piggfri dekk til min suv nå i november.
Ypperlige vinterdekk!!
jarle - 29.11.2021
Herlige å kjøre på = veldig god kjørekomfort. Gir god dikkerhet og trygg kjøring.Har kjørt på denne type dekk i mange år og synes de er topp. Eneste negative er at de "synger litt".
Fantastiske
Jonas60 - 7.11.2021
Er andre settet av Nokian Hakka R3Suv som jeg har. Er veldig fornøyd med dekkene.
Utrolig!
Maya - 20.2.2021
Disse dekka fulgte med nytt bilkjøp. Var på vei til jobb og punkterte , men pga jeg kjørte på E6 på vei til Lahaugmoen var det den dagen forferdelig dårlig vær med vind og kaldt surt vær kjørte jeg frem til parkeringsplassen på jobb. Har aldri vært så overrasket over at felgen var god nok til at vi bare behøvde å bytte dekk fryktet det verste men disse hjula tålte utrolig mye. Har aldri vært så overrasket-felgen behøvde ikke byttes kun dekk. Veldig Veldig fornøyd.
Veldig fornøyd
McGrath - 15.5.2020
Fikk bare kjøre ca 1 mnd med disse, men veldig fornøyd. Veldig stille, og godt grep på snølagte veier.
Beste vinterdekk jeg har hatt
Liverpool1968 - 17.4.2020
Jeg kjøpte disse for en måned siden og er veldig fornøyd
Gode dekk
bwa67 - 25.1.2020
Men alt for mye støy på asfalt, det uler. Anbefales ikke

Min omtale av Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 SUV

Samlet vurdering*