Dekkegenskaper

Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 1000kg (108)

Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV

Sommerdekk til SUV

(18 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 1000kg (108)

PÅLITELIG STABILITET FOR SUV'ER

  • Kontrollert og stabil styreevne
  • Ypperlig kjørekomfort
  • Aramid-forsterkede sidevegger for ekstrem slitestyrke

Sommerdekket Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV er utviklet spesielt for krevende bruk og kjøring i høye hastigheter. Dette sporty dekket reagerer umiddelbart på alle rattbevegelser, hvilket muliggjør trygge kjøreturer også når du beveger deg på yttergrensen.

OBS: Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV har blitt erstattet med Nokian Tyres Hakka Black 3 SUV. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

Hydro Grooves forhindrer vannplaning

Med Nokian Tyres Hakka Black SUV lanserer også oppfinnelsen Hydro Grooves, som lagrer vann mellom veibanen og dekket og leder vannet inn i de dype skråsporene som dominerer de langsgående ribbene på det indre skulderpartiet. Hydro Grooves sammen med nedløpssporene formet i de tverrgående hovedsporene forebygger effektivt vannplaning og sikrer at den stabile kjørefølelsen bevares også i regnvær.

DSI Driving Safety Indicator

I slitebanen på Nokian Tyres Hakka Black SUV finnes mønsterdybdemåleren DSI Driving Safety Indicator, kjent fra tidligere Nokian Tyres-produkter, og som nå er blitt enda mer brukervennlig. Både dråpesymbolet som forteller om vannplaningsrisikoen og tallene som indikerer mønsterdybden er nå plassert slik at de skal fange blikket til en forbruker som studerer dekkene sine.

 

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

 


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T430562

Dette er gode sommerdekk
Stja - 27.5.2022
Lite dekkstøy, svært retningsstabil og virker å ha gode bremseegenskaper og ingen vannplaning.
Fornøyd med sommerdekkene
Tr - 21.4.2022
Står enda i garasjen og ikke påmontert bil. har hatt samme dekk tidligere
Beste vinterdekkheg har hatt
gab - 3.11.2021
Kjøpte for 3 uker siden og er kjmpe fornøyd. Meget behagelig og kjøre med god på våt og gatt føre og ikke så mye støy
Meget bra sommerdekk p
GK68 - 3.6.2021
Kjøpte for 2 uker siden er kjempe fornøyd virker bra på våt føre og støyer lite
Veldig bra sommerdekk
Malone - 29.7.2020
Kjøpte dekkene (2 stk bak) da det var dette som var på bilen når jeg kjøpte den. Er meget fornøyd med grep og retningsstabilitet. Eneste jeg hører er noe dekkstøy på grov asfalt.
Suverene dekk
Te25 - 16.5.2020
Dekkene er en drøm å kjøre med. Med våre tidligere dekk var bilen ustabil og vinglete. Nå ligger den perfekt på vegen og er myk og behagelig å kjøre.
Meget behagelig dekk, men slites raskt
Kiwi76 - 28.2.2020
Svært gode dekk mtp støy og kjøreegenskaper. Eneste minus er at de slites ned raskt. Holdt ca 8000 km på Q7 og det er litt i minste lget
Beste dekk "EVER"
Colt1909 - 25.12.2019
Kjørt i hele sommer og høst. Kjøpte nye for neste sesong i november. Utrolig jevnt slitt-innenfor 0,2 mm på 295/40-21 brukt på MB GLS.
Nokian passer meg og min bil best - alltid!
trygve58 - 22.11.2019
Valgte på nytt Nokian Hakka dekk til min SUV. En sikker vinner for meg. Allerede testet de nye på godt vinterføre, noe som er en glede å kjøre på.
Kanonbra sommerdekk for SUV
Elillev68 - 2.11.2019
Jeg kjøpte disse en måned før vinterdekkene skulle på. De ser veldig bra ut på bilen ( xc90 2016, 275/45/20), lite støy og ruller lett. Sitter som et skudd i svingene og oppleves trygge på våte høstveier. Sporer ikke på ujevne veier selv om de er brede. Anbefales

Min omtale av Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV

Samlet vurdering*