Dekkegenskaper

Siste sjanse!
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV

Sommerdekk til SUV

(21 kundeomtaler)

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Siste sjanse!
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 240km/h (V)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Trygge SUV-sommerdekk tilpasset varierende nordiske forhold

Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV er trygge sommerdekk for mellomstore SUV-er og sporty familiebiler. Dekkene gir god kontroll på glatte veier, da de forhindrer vannplaning med et nytt dry touch-konsept. På denne måten kan du kjøre trygt i varierende nordiske sommerforhold.

OBS: Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV har blitt erstattet med Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

Silent Sidewall Technology og Hybrid gummiblanding

På veggene av dekkets langsgående ribber finnes det små hull som ligner overflaten på en golfball. Disse kjøler ned slitebanen. Silent Sidewall Technology øker også komforten ved å ta bort lyd og vibrasjoner som formidles gjennom slitebanen.

Nokian Tyres Hakka Blue Hybrid gummiblanding forbedrer grepet og sparer drivstoff. Seipene som kommer med Dry Touch fjerner vannet mellom dekket og bakken, og leder det inn i de brede hovedsporene gjennom hovedsporet i midtribben.

Nokian Tyres Hakka Blue Hybrid gummiblanding forbedrer grepet og sparer drivstoff. Den solide beltestrukturen av stål er laget av et enda tettere vev av stålvaiere. Dette resulterer i presis håndtering under krappe manøvrer, og ved høy hastighet.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>

EU-dekkmerking: T430342

Topp kvalitet
TROMSØ bruker - 7.9.2021
Suger seg fast i tørr asfalt heller ikke antydning til vannplaning eller dårlig grep ved våt asfalt, Virker veldig retningsstabil og pluss for Nokia garanti !!!
Ikke billigst, ikke dyrest, men helt OK. Middels støy.
Dexter454 - 20.7.2021
Kjøpte for 2 uker siden og har ingen grunn til å klage. Måtte tilbake og balansere på nytt, men dette er nok ikke dekkene sin feil. God retningsstabilitet og støyer ikke for mye, men kunne vært litt mindre støy.
Sommerdekk
Toyota 56 - 4.6.2021
Ikke brukbar til Landcruiser,for bløt med sporing som resultat. Bør taes bort som anbefaling. Suveren på bil nr. 2 som er Rav 4.
GODE SOMMERDEKK
Hansi78 - 25.5.2021
Jeg kjøpte dekkene for en måned siden og er veldig fornøyd. Svært lite støy.
Best i test
Familiefar - 15.5.2021
Veldig bra dekk til Tesla model X som er en stor bil for hele familien. Da er det viktig med de beste dekkene som støyer lite i en elbil.
Bra dekk til grei pris
Avikholt - 14.5.2021
Har en Outlander med 18 tommers felger, anbefaler disse da de tar seg godt frem og er supre på våt veibane
lettkjørt sommerdekk, med lav rullemotstand.
Earlofnorway - 4.4.2021
Jeg kjøpte nye sommerdekk etter vinter sesongen. Overgangen til helt nye sommerdekk var stor. Opplever at dekkene reagerer raskt og presist. Merker at rullemotstanden er mindre. Det har da konsekvenser for bensin bruken. Gleder meg til å bruke dekkene i skikkelig regnvær.
Sommerdekk
Runehelland - 30.5.2020
Veldig fornøyd så langt. Lavt støynivå og god kjørefølelse.
Utmerket og stillegående Sommerdekk
Tander - 18.5.2020
Kjører mye langkjøring på E6 i høye hastigheter og dekket passer perfekt til dette. Dekket er både stillegående og meget retning-stabilt samt takler overvann meget bra.
Gode sommerdekk
Brovn - 8.5.2020
Kjøpte de i begynnelsen av april,og veldig behagelige dekk og kjøre på.Støysvake og godt veigrep

Min omtale av Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV

Samlet vurdering*