Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 900kg (104)

GT Radial Maxmiler Ice

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Belastningsindeks: 900kg (104)

Vinterdekk med lang kjørelengde

GT Radial Maxmiler Ice piggdekk for varebiler er designet for ekstreme vinterforhold. Dekket tilbyr grep på is og snødekte veier, samt pålitelighet og holdbarhet for profesjonell bruk.

  • Utmerket vintergrep og lang levetid
  • Godt grep på isete forhold
  • Forhindrer opphopning av snø og slaps i dekket

Utmerket vintergrep

GT Radial Maxmiler Ice vinterdekk har opptil 130 teknologisk avanserte pigger produsert i Finland, som garanterer godt grep på is. Dekkets retningsbestemte slitebanedesign forhindrer slaps og snø i å samle seg i dekket, noe som fremmer sikkerheten under vinterføre.

Lang levetid

Dekkets slitebanesammensetning tilpasset de tøffe nordiske vinterforholdene, kombinert med den faste festingen av piggene, garanterer dekkets lange levetid. Slitebanedesignet i senter av dekket forbedrer stabiliteten ved høye hastigheter. 

GT Radial - opplev ytelsen

GT Radials produsent, Giti, er den tiende største dekkprodusenten i verden. De har europeisk produktutvikling og testing, streng kvalitetskontroll, og godt prisede og pålitelige vinterdekk.

Giti er en global dekkprodusent med moderne dekkfabrikker i 3 land, med omfattende FoU-nettverk og over 65 år i dekkbransjen. Produktutviklingssenteret i Europa designer produkter til europeisk ettermarked og originale installasjonsdekk for europeiske bilprodusenter.