Felger I Stort utvalg - kjøp på nett

Sølv, matt svart, high gloss, antrasitt, tofarget?
5-eiker, 10-eiker, 15-eiker, konkav eller med en spesiell effekt?


Mulighetene hos Vianor er mange! Med Vianors felgvelger finner du enkelt felger til bilen din. Vi har et bredt utvalg av felger i høy kvalitet. Vi hjelper deg med å finne riktig felg som passer din bil, i en stil og prisklasse som passer deg. Du kan også kontakte ditt nærmeste Vianor serviceverksted


OBS: Leveringstiden på felger kan variere - vi kontakter deg dersom vi trenger mer enn 5 dager på oss.

RE Silver

Kvalitet og stil om du vil ha en felg som matcher bilen din godt. Felgen er egnet for bruk året rundt og er TÜV-godkjent.
Startpris fra 1433 kr/stk

TA Dark

Dezent TA er tysk kvalitet og design. Felgen er egnet for bruk året rundt og er TÜV-godkjent.
Startpris fra 2251 kr/stk

TD Silver

Dezent er tysk kvalitet og design. Felgen er egnet for bruk året rundt og er TÜV-godkjent. Dezent TD MB O.E. fitment big cap
Startpris fra 1564 kr/stk

TH Silver

Dezent TH er tysk kvalitet og design for SUV og varebil. Bilens originale 70 mm senter er egnet for Mercedes ECE-applikasjoner.
Startpris fra 2381 kr/stk

TH dark

Dezent TH er tysk kvalitet og design for SUV og varebil. Bilens originale 70 mm senter er egnet for Mercedes ECE-applikasjoner.
Startpris fra 2648 kr/stk

TJ dark

Dezent TJ er tysk kvalitet og design. Felgen er egnet for bruk året rundt og er TÜV-godkjent.
Startpris fra 2699 kr/stk

TW Dark

Dezent TW er tysk kvalitet og design. Felgen er egnet for bruk året rundt og er TÜV-godkjent.
Startpris fra 1859 kr/stk

Et stort utvalg felger hos Vianor

Hjul er en langsiktig investering i utseendet og egenskapene til bilen din. Hos Vianor finner du et stort utvalg elegante felger som gjør at bilen din skiller seg ut. Enten du er ute etter noen ekstra stilige felger til sommersesongen, eller felger som passer best for helårsbruk, så finner du et omfattende sortiment av forskjellige design og dimensjoner i Vianors nettbutikk og ute på servicepunktene. Det er bare å velge det som passer din bil.

Finn enkelt dine nye felger ved hjelp av vårt felgsøk

Å velge riktige felger trenger ikke være vanskelig. Vi har laget et felgsøk for å hjelpe deg med å finne felgene som passer til din bil. Du legger ganske enkelt inn bilens registreringsnummer, og i resultatlisten finner du de aktuelle felgene som passer. Du kan også bla gjennom felger ut i fra bilmodell ved å oppgi bilmerke, produksjonsår, modell og motor. Det er også enkelt å bla gjennom felgene ved hjelp av felgstørrelsen: velg felgstørrelse, innpress og boltsirkel, og her vil du finne felgene basert på informasjonen du har oppgitt i søket.