Send inn og vær med i trekningen av en sportsbag fra North Face!

Regler og betingelser for Vianor Week-konkurransen 20. til 26. november 2023.

Disse reglene og vilkårene, samt beslutninger om konkurransen som arrangøren gjør, gjelder for alle som deltar. 

Konkurransearrangør:

Vianor AS
Leiraveien 17
2000 Lillestrøm
Tlf. 64 84 77 60

Premie:

Vi trekker ut 5 heldige vinnere av en stk. sportbag fra North Face til en verdi av kr. 1.500,-. Vinnerne blir kontaktet og vil få premien tilsendt i posten.

Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter eller annen eiendom. Evt. beskatning av premien betales av vinneren.

Tid og vilkår for deltagelse i konkurransen:

Tid for deltagelse er 20. til 26. november 2023. Alle personer i myndig alder, utenom ansatte i Vianor AS-konsernet og deres familiemedlemmer kan delta. 

Selve deltagelsen gjøres via et skjema som Vianor har satt opp på vår hjemmeside og via Facebook. Kravet for deltagelse er at man melder seg på Vianors nyhetsbrev.

Vinneren kontaktes personlig av Vianor AS, og må besvare og bekrefte at premien ønskes mottatt, senest en uke etter at meldingen er sendt. Hvis ikke, kåres ny vinner. Vinnerens navn vil etter eget samtykke bli publisert på Vianor Norges Facebook-side.

Behandling av personlig data:

Deltagerens personinformasjon behandles i tråd med personvernloven. Les mer om personvernloven.

Arrangøren kan bruke kontaktinformasjon som deltageren har oppgitt i konkurransen for å informere han/henne om saker som har med konkurransen å gjøre. 

Bruk av materialet:

Arrangøren av konkurransen har rett til å bruke alle svar, bilder eller annet materiale som deltakeren sender til Vianor for bruk i egne kommunikasjons- og markedskanaler uten begrensninger eller separate betingelser.

Endringer i regler og vilkår:

Deltakeren i konkurransen forplikter seg til å følge de offisielle reglene som gjelder for konkurransen som bekrevet av arrangøren. Arrangøren forbeholder seg retten til å gjøre endringer. Eventuelle endringer informeres på kampanjesiden.

Andre forhold:

Konkurransearrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader eller skader som har med deltakelse i konkurransen eller mottakelse av premien å gjøre. Konkurransearrangøren er ikke ansvarlig for datakommunikasjon, funksjonen til konkurransesiden eller for andre lignende ting som kan påvirke gjennomføringen av konkurransen eller deltakelsen i den.