Det skal alltid lønne seg å handle hos oss!

Her finner du våre aktuelle kampanjer. Hver måned har vi bl. a. Månedens Deal, der vi gir deg et spesialtilbud
på våre produkter og tjenester. Det kan være en ekstra god pris på våre prisbelønte dekk, felger fra vårt omfattende sortiment,
servicetjenester, bilrekvisita eller dekkhotell.

OBS: Våre kampanjer kan ikke kombineres med andre avtaler, tilbud eller rabatter, og gjelder kun i de oppgitte tidsrom.
Gjelder så langt beholdningen rekker og vi tar forbehold om evt. feil.


Månedens Deal: Hjulstillingskontroll kun kr 1590,-

Få en komfortabel og avslappende biltur samtidig som du sparer penger!

Vinteren tærer hardt på bilen. Teleskader, dårlig asfalt og hull i veien kan føre til feiljustering på hjulenes styrevinkel. Dersom du opplever at rattet rister eller at bilen trekker til siden, kan det være lurt å sjekke hjulinnstillingen så fort som mulig.

En hjulstillingskontroll er en god investering hvis du har kjøpt nye dekk til bilen. En korrekt justert hjulstilling gir mer komfortabel kjøring, lavere drivstofforbruk, samt jevnere dekkslitasje og dermed lengre levetid på dekkene dine.

 

Bestill hjulstillingskontroll online i dag til kun 1590,- (ord.pris 1880,-)

Les mer og bestill her >

Tilbudet gjelder ved bestilling på nett og kan ikke kombineres med andre avtaler, tilbud eller rabatter. Gyldig tom. 31.05.2024.


30-60 dagers kostnadsfri kreditt med Vianor-kortet

Betaler du med Vianor-kortet kan du utsette betalingen helt gebyrfritt i 30 til 60 dager.

Du kan velge å betale kjøpet i sin helhet på første faktura, eller delbetale over tid med Resurs Banks gunstige betalingsplaner.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du enkelt søke på nett, ved å sende SMS med kodeord Vianor til 27700 eller stikke innom et av våre serviceverksteder - du får svar med det samme.

 

Les mer og søk her >

Gjør et kjøp på kr. 10 000 - betal 883 kr/mnd. i 12 måneder. 10 000 kr o/12 mnd., årsrente 0%, etableringsgebyr 399 kr, adm.gebyr/mnd. 49 kr, effektiv rente 16,84%, ord. delbet./mnd. 883 kr, kredittkostnad 987 kr. Totalbeløp 10 987 kr.


Vianor = bilservicetjenester

De siste årene har vi i Vianor satset stort på å utvide våre verksteder og bilservicetjenester! Har du nybilgaranti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Les mer om fritt bilverkstedvalg >>

Hos oss kan du bl. a. utføre:

Våre dekk og bilservicetjenester

Tilbud på dekk

Tiden er inne for å skaffe kvalitetsdekk fra ledende produsenter til en rimelig pris! Gå ikke glipp av Vianors dekktilbud på både sommer- og vinterdekk, samt pakker som inkluderer felger. Vi tilbyr også profesjonelt utførte servicer som dekkskift og bilservice, samt mange andre vedlikeholdsservicer for dekk og bil.

Trenger du hjelp til å velge de riktige vinter- eller sommerdekkene til kjøretøyet ditt? Ta kontakt med Vianors eksperter via telefon, chat eller besøk ditt nærmeste Vianor-serviceverksted. Du finner kontaktinformasjon og hele vårt komplette utvalg av dekk på våre nettsider.

Tilbud på sommerdekk

Når du kjøper dekk, er det viktig å ikke kompromisse når det gjelder sikkerhet og kvalitet. I stedet for billigere dekk av lavere kvalitet, velg premiumdekk fra ledende produsenter for en garantert sikker og komfortabel kjøretur.

På Vianors hjemmeside vil du finne nye sommerdekk som passer til kjøretøyet ditt til en rimelig pris, uten at det går på kompromiss med kvaliteten. Ikke gå glipp av våre pakketilbud på sommerdekk fra verdenskjente dekkprodusenter og spar på kjørekostnadene. Vi har tilbud på dekk både til personbiler og andre typer kjøretøy.

Tilbud på vinterdekk

Under krevende vinterforhold i Norge er vinterdekk helt nødvendige. Hos Vianor vil du finne pålitelige og høytytende piggdekk og piggfrie dekk for sikker kjøring selv ved krevende forhold. Finn premium vinterdekk til kjøretøyet ditt fra vårt omfattende dekkutvalg og få pakketilbud på dekk og felger.

Erfarne fagfolk hos våre serviceverksteder kan hjelpe deg med å velge de riktige dekkene til bilen din, basert på kjøretøytype og dekkstørrelse. Du kan besøke ditt nærmeste Vianor-verksted eller enkelt bestille nye dekk online om du ønsker det. På våre nettsider finner du også et skjema for tilbud på produkter eller tjenester. Praktisk betaling med kort eller Vianor-kortet.

Finn alle Vianor sine dekktilbud

Du kan alltid finne våre gjeldende tilbud på dekk online, der vi tilbyr høykvalitetsdekk til en rimelig pris uten at det går utover kvalitet og sikkerhet. På vårt nettsted finner du også andre tilbud fra Vianors omfattende utvalg av tjenester for kjøretøy.

Hos Vianor kan du raskt og enkelt få dekk montert på bilen, samt dra nytte av servicer som hjulstillingskontroll, bremseservice, AC-service og mye mer. Bestill enkelt på nettet eller besøk ditt nærmeste Vianor-serviceverksted og snakk med våre eksperter.