Kampanjer og tilbud I Vianor

Det skal alltid lønne seg å handle hos oss!

Her finner du våre aktuelle kampanjer. Hver måned har vi bl. a. Månedens Deal, der vi gir deg et spesialtilbud
på våre produkter og tjenester. Det kan være en ekstra god pris på våre prisbelønte dekk, felger fra vårt omfattende sortiment,
servicetjenester, bilrekvisita eller dekkhotell.

OBS: Våre kampanjer kan ikke kombineres med andre avtaler, tilbud eller rabatter, og gjelder kun i de oppgitte tidsrom.
Gjelder så langt beholdningen rekker og vi tar forbehold om evt. feil.


Månedens Deal: hjulstillingskontroll kun kr. 1550,-

Vinteren tærer hardt på veiene våre; teleskader, dårlig asfalt og ikke minst hull er veldig vanlig. Havner hjulet i et slikt hull i høy hastighet kan det føre til feil på hjulstillingen.

Opplever du risting i rattet eller at bilen trekker mot en side, kan det være smart å få utført en hjulstillingskontroll så raskt som mulig. Er hjulstillingen feil over tid, kan det føre til problemer med forstilling og skjevslitte dekk. Korrekt justert hjulstilling gir mer komfortabel kjøring, lavere drivstofforbruk, samt jevnere dekkslitasje og dermed lengre levetid på dekkene dine. En hjulstillingskontroll er dessuten en god investering hvis du har kjøpt nye dekk til bilen.

Få en behagelig og avslappende biltur samtidig som du sparer penger.
Bestill hjulstillingskontroll på nett i dag til kun kr. 1550,- (ord. pris 1880,-)

Les mer og bestill her

Kampanjeprisen kan ikke kombineres med andre avtaler, tilbud eller rabatter, og gjelder kun når du bestiller online tom. 31.05.2022.


Kjøp nye sommerdekk til kampanjepris!

Våren er her og vi kan endelig sette sommerdekkene på bilen! Er det på tide å bytte ut dine gamle dekk, har vi kampanjepriser på nesten 90 sommerdekk

2022 byr på flere spennende dekknyheter! Testvinneren Nokian Tyres Hakka Blue 3 setter fokus på sikkerhet og kjørekomfort, og kommer også i en egen SUV-utgave. Er du mer glad i å utfordre grenser og terreng anbefaler vi sterkt Nokian Tyres Outpost AT. I tillegg har Nokian utviklet dekket Nokian Nordman SX3, et prisgunstig alternativ som er perfekt for mindre bybiler. Husk at dersom du kjøper nye Nokian Tyres Hakka sommerdekk, får du 1 års Hakka-garanti med veihjelp med på kjøpet ved registrering.

Er du usikker på om dekkene dine holder mål? Stikk innom oss og ta en SnapSkan!

Finn enkelt dine nye sommerdekk her

Kampanjeprisene kan ikke kombineres med andre avtaler, tilbud eller rabatter. Gjelder så langt beholdningen rekker og når du bestiller online og i butikk tom. 15.05.2022.


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet.

Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av ResursBanks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700.

Les mer og søk om Vianor-kortet her

Priseksempel: 15 000 kr o/12 mnd., nominell rente 0 %, etableringsgebyr 395 kr, adm.gebyr/mnd. 45 kr, effektiv rente 11,14 %, ord. delbet./mnd. 1 295 kr, kredittkostnad 935 kr. Totalbeløp 15 935 kr.


Vianor = bilservicetjenester

De siste årene har vi i Vianor satset stort på å utvide våre verksteder og bilservicetjenester! Har du nybilgaranti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Les mer om fritt bilverkstedvalg >>

Hos oss kan du bl. a. utføre:

Våre dekk og bilservicetjenester


Bli med i myVianor!

myVianor er vår kundeklubb og som medlem får du de gode tilbudene først!

1-2 ganger i måneden sender vi deg gode tilbud og nyttig informasjon om hvordan du sikrest mulig kan ferdes på norske veier.

Vår nettbutikk er åpen 24/7, og med over 60 avdelinger og ca 70 Partnere spredd utover hele landet, kan vi bistå deg så godt som hvor som helst.

 

Les mer og meld deg inn her