Dine fordeler

  • Din bils nybilgaranti fortsetter å gjelde når bilprodusentens serviceprogram følges. Du kan lese mer om fritt verkstedsvalg hos Norges Bilbransjeforbund.
  • Har bilens nybilgaranti gått ut, beholder du en høy annenhåndsverdi når bilen fortsetter å vedlikeholdes i henhold til produsentens vedlikeholdsprogram. 
  • Dokumentert service med stempel i serviceboken, alternativt i digital servicebok.

Servicen inkluderer

  • Service og reservedeler. Baseres på antall kjørte kilometer eller tidsintervall.

Tilleggstjenester

  • Reparasjon eller bytte av deler utenfor den aktuelle servicen.

Prisen for intervallservice baseres på de servicepunkter som defineres i hvert kjøretøys vedlikeholdsprogram og de reservedeler som trengs.

Ta bilservicen hos et av våre 70 godkjente bilverksteder!

Velg Filtrer etter service oppe i høyre hjørne og velg Bilservice, så finner du ditt nærmeste verksted.

Ta bilservicen hos oss! For at vi skal kunne beregne en korrekt pris til deg trenger vi litt informasjon. Klikk på knappen under.

Be om pristilbud

Mer om bilservice

Alle bilprodusenter spesifiserer et vedlikeholdsprogram for hvert merke, modell og versjon. Programmet definerer vanligvis tids- og distanseintervallene, og disse sier noe om når det er nødvendig med service. Slike servicer kalles intervallservice (evt. originalservice).

Serviceintervallet er alltid oppgitt i km og tid, for eksempel 20 000 km og/eller 12 måneder. Da bør bilen på service så fort en av disse parameterne er nådd.

Nyere og mer moderne biler har tilpasningsdyktige vedlikeholdsprogrammer med lang levetid, hvor serviceintervallet avhenger av kjøreforhold, kjørestil, antall kjørte kilometer og tid.

Intervallservicene inkluderer alltid en sjekk, som har til formål å avverge eller forutse behovet for reparasjoner. Under en service kan det for eksempel oppdages om bremsecaliperen sitter fast. Det er et problem som normalt sett ikke forsvinner av seg selv, og som blir verre over tid. Med en slik sjekk får man ordnet opp i det før det blir et større problem. Sjekken kan potensielt også avsløre hvorvidt bremseklossene kommer til å vare til neste serviceintervall, eller om de trenger å erstattes. Dermed vil det ikke komme som en overraskelse under neste service.

Ved å følge vedlikeholdsprogrammet som er spesifisert av bilprodusenten bidrar man også til å bevare bilens tilstand. Det er også en forutsetning for å holde garantier gyldige.

Dersom bilen din trenger service, kan du enten innhente pristilbud over, eller svinge innom et av våre 70 godkjente bilverksteder. Våre kunnskapsrike mekanikere vil utføre en profesjonell bilservice basert på produsentens serviceanbefalinger. Med en godt vedlikeholdt bil som har fulgt alle servicene, kan du kjøre bekymringsløst av sted. Se alle våre tilgjengelige servicer.

Hvorfor burde jeg få utført service hos Vianor?

Hos Vianor kan vi mye om biler, ikke bare dekk. Vi har et team med kompetente og erfarne mekanikere som står klare til å utføre service på bilen din, uansett alder, merke eller modell. Våre fasiliteter er utstyrt med verktøy av høy kvalitet, og vi benytter kun reservedeler av kvalitet tilsvarende originaldeler på bilen din. Har bilen din en nybilgaranti, vil den fortsette å gjelde etter utført service hos oss. Vi tilbyr alltid gunstige priser på arbeid, deler og materialer.

Hvorfor få utført service på et godkjent verksted?

Det er alltid lurt å få utført service på et godkjent verksted som tar både deg og bilen på alvor. Hos Vianor får du omfattende service til konkurransedyktige priser. Hvert servicebesøk inkluderer ikke bare arbeidet, men også sjekk og etterfylling av olje og nye oljefiltre, tetning til oljetappeplugg og kupéluftfiltre. Våre mekanikere er opptatt av å gi utmerket kundeservice. Kostnaden for en bilservice utført på et godkjent verksted er liten sammenlignet med tiden og pengene du må bruke for å få gjort dette hjemme.

Hva er riktig intervall for bilservice?

Selv om du ikke kjører så langt hvert år, anbefaler vi at du holder deg til et årlig serviceintervall. For å opprettholde verdien, påliteligheten og sikkerheten til bilen, er det en lang liste med ting som bør inspiseres og vedlikeholdes regelmessig. Vi tilbyr en god bilservice som omfatter hele listen. Gi bilen den årlige servicen den fortjener!