Dine fordeler

  • Din bils nybilgaranti fortsetter å gjelde når bilprodusentens serviceprogram følges. Du kan lese mer om fritt verkstedsvalg hos Norges Bilbransjeforbund.
  • Har bilens nybilgaranti gått ut, beholder du en høy annenhåndsverdi når bilen fortsetter å vedlikeholdes i henhold til produsentens vedlikeholdsprogram. 
  • Dokumentert service med stempel i serviceboken, alternativt i digital servicebok.

Servicen inkluderer

  • Service og reservedeler. Baseres på antall kjørte kilometer eller tidsintervall.

Tilleggstjenester

  • Reparasjon eller bytte av deler utenfor den aktuelle servicen.

Prisen for originalservice baseres på de servicepunkter som defineres i hvert kjøretøys vedlikeholdsprogram og de reservedeler som trengs.

Vi trenger litt ekstra informasjon for å beregne en pris til deg. Klikk på knappen under.

Be om pristilbud

Mer om bilservice

Dersom bilen din trenger god service, kan du svinge innom ditt nærmeste Vianor serviceverksted. Våre dyktige mekanikere vil utføre en profesjonell bilservice basert på produsentens serviceanbefalinger. Med en godt vedlikeholdt bil som har fulgt alle servicene, kan du kjøre bekymringsløst av sted. Sjekk alltid tilgjengelige servicer på hjemmesiden til ditt lokale Vianor servicesenter.

Hvorfor burde jeg få utført service hos Vianor?

Hos Vianor kan vi alt om biler, ikke bare dekk. Vi har et team med kompetente og erfarne mekanikere som står klare til å utføre service på bilen din, uansett alder, merke eller modell. Våre fasiliteter er utstyrt med det beste verktøyet for bilservice, og vi monterer kun reservedeler av høy kvalitet på bilen din. Har bilen din en nybilgaranti, vil den fortsette å gjelde etter utført service hos oss. Vi tilbyr alltid rimelige priser på arbeid, deler og materialer.

Hvorfor få utført service på et autorisert verksted?

Det er alltid lurt å få utført service på et autorisert verksted som tar både deg og bilen på alvor. Hos Vianor får du omfattende service til konkurransedyktige priser. Hvert servicebesøk inkluderer ikke bare arbeidet, men også sjekk og etterfylling av olje og nye oljefiltre, tetning til oljetappeplugg og kupéluftfiltre. Våre mekanikere er opptatt av å gi utmerket kundeservice. Kostnaden for en årlig bilservice utført på et autorisert verksted er liten sammenlignet med tiden og pengene du må bruke for å få gjort dette hjemme.

Hva er riktig intervall for bilservice?

Selv om du ikke kjører så langt hvert år, anbefaler vi at du holder deg til et årlig serviceintervall. For å opprettholde verdien, påliteligheten og sikkerheten til bilen, er det en lang liste med ting som bør inspiseres og vedlikeholdes regelmessig. Vi tilbyr en god bilservice som omfatter hele listen. Gi bilen den årlige servicen den fortjener!