Vianor Bergen Åsane

Vianor Bergen Åsane

Vi hjelper deg med alt av dekk- og bilverkstedstjenester. Når du bruker Vianors bilverksted, forblir garantien gitt av bilprodusenten uendret. I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjøring, er du i tvil spør oss om råd så hjelper vi deg!

Liamyrane 14 A
5132, Bergen Åsane

Tel. 55 19 94 40
E-post: asane@vianor.com

Vis på kart Tilbud

Mandag-Fredag kl 08.00-16.00
Lørdag stengt

Dekkservice

Bilservice

Vianor Bergen Åsane - et verksted for alle behov

Leter du etter et dekkverksted eller bilverksted i Bergen? Da trenger du ikke lete lenger - Vianor Bergen Åsane er et kombinert verksted som hjelper deg med både dekkservice og bilservice. Vi hjelper deg med å finne riktige sommerdekk, vinterdekk, felger og biltilbehør. Uansett kjøretøytype hjelper vi deg med all dekkservice, for både små og store biler. Vi hjelper deg gjerne med dekkskiftet hver sesong, dekkhotell, og dersom hjulvinklene dine er feiljustert, vil vi fikse dette med en hjulstillingskontroll. Vi har også et bredt spekter av bilservicetjenester som EU-kontroll, originalservice, oljeskift og bremer, og er også sertifisert for å utføre AC-service på bilen din. Når bilen din har behov for dekk eller bilservice, er du hjertelig velkommen til Vianor Bergen Åsane.

Vianor Bergen Åsane - et komplett dekkverksted

Dekk forbedrer bilens ytelse, komfort og - aller viktigst: sikkerhet. Kanskje du trenger nye sommer- eller vinterdekk? Å velge riktig dekk til bilen din kan vise seg å være vanskeligere enn du først trodde. Vi hos Vianor Bergen Åsane er et fullservice dekkverksted, som har mange års erfaring og kunnskap og dekk, felger og dekkservice. Vi hjelper deg med å finne riktig dekk til bilen din etter dine behov. Vi hjelper deg også med å analysere slitasjen på dekkene dine slik at du trygt kan reise videre i mange mil. Vi hjelper både privatpersoner og bedrifter med alt relatert til kjøretøyets dekk og service. Kontakt Vianor på Åsane i Bergen når du har behov for profesjonell service.

Dekkhotell hos Vianor Bergen Åsane - praktisk og enkelt!

Hva sier du til et femstjerners dekkhotell i Bergen for den kommende sesongen? Vianor Bergen Åsane tilbyr dekklagring av høy kvalitet i et pålitelig og trygt dekkhotell der naturkreftene ikke kan påvirke kvaliteten på dekkene eller forkorte levetiden. Vi tilbyr dekkhotell under gode forhold, trygt mot både UV-stråling og andre faktorer som kan forringe dekkens levetid. Du mottar alltid et timebestillingsforslag via SMS før hver dekksesong, som gjør det enkelt for deg å bestille dekkskifte i tide. Prisen for lagring inkluderer alltid en kontroll av dekkens tilstand og lufttrykk, hjulvask og selvfølgelig skifte av dekk. Kontakt oss for mer informasjon om vårt fullservice dekkhotell.

Bilverksted hos Vianor Bergen Åsane

Er det snart tid for service på bilen, eller trenger den reparasjon? Vianor på Åsane i Bergen er et kombinert dekk- og bilverksted som hjelper deg med alt relatert til dekk- eller bilservice. Vi utfører f. eks. originalservice for biler med gyldig nybilgaranti. Når du bestiller originalservice hos oss, fortsetter nybilgarantien å gjelde, og du får et dokumentert servicestempel. Vi bruker kun høykvalitets reservedeler og motoroljer i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner. For biler som ikke lenger dekkes av nybilgaranti, tilbyr vi den svært prisgunstige servicen Vianor Oljeskift Pluss, som i tillegg til å skifte motorolje (inntil 5 l inkludert) og filter, også inkluderer en sjekk av 36 kontrollpunkter med fokus på sikkerhet. Vi tilbyr også reservedeler og et komplett utvalg av væsker til bilen din, fra motorolje til spylervæske.

Velkommen til Vianor Bergen Åsane når bilen din trenger dekk, bilservice eller reparasjon!