Vianor Kristiansand

Vianor Kristiansand

Vi hjelper deg med alt av dekk- og bilverkstedstjenester. Når du bruker Vianors bilverksted, forblir garantien gitt av bilprodusenten uendret. I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjøring, er du i tvil spør oss om råd så hjelper vi deg!

Stemmane 4 A
4636, Kristiansand

Tel. 38 04 72 70
E-post: kristiansand@vianor.com

Vis på kart Tilbud

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl 07.30-16.30
Lørdag stengt

Dekkservice

Bilservice

Vianor Kristiansand - et kombinert dekk- og bilverksted

Hos Vianor i Kristiansand betjener vi alle biler uavhengig av bilprodusent eller bilmodell. Vi er et kunnskapsrikt og profesjonelt dekk- og bilserviceverksted i Sørlandsparken ved E18, som hjelper deg med alt relatert til bilen din. Dersom du har behov for dekkservice, vil vi hjelpe deg med alt fra små hagemaskiner til mer avansert dekkservice. Har du vært uheldig og fått en punktering, utfører vi dekkreparasjon. Vi hjelper deg med å finne de riktige sommerdekkene, vinterdekkene og felgene til bilen din og i henhold til dine behov. Velkommen til Vianor i Kristiansand når du trenger førsteklasses dekk- eller bilservice!

Vianor Kristiansand er et komplett dekkverksted som tilbyr raske dekkskift og mange andre dekkservicetjenester.

Riktige dekk forbedrer bilens kjørekomfort, ytelse og sikkerhet. Trenger du hjelp av en profesjonell når du velger nye sommer- eller vinterdekk? Oppfyller de nåværende dekkene dine krav til mønsterdybde, og passer de dine behov og din kjørestil? Vianor i Kristiansand er et kombinert dekkverksted og bilverksted som tilbyr komplett service. Dersom du trenger råd eller hjelp med å finne nye dekk, eller en statuskontroll av dine nåværende dekk, er du velkommen til oss. Vi har mange års erfaring innen dekk, felger og dekkservice og følger tett retningslinjene og utviklingen i dekkbransjen. Vi tilbyr dekkskift, dekkhotell, dekkreparasjon, hjulstillingskontroll og mange flere dekktjenester som du trenger. Kontakt oss dersom du ønsker dekkservice på høyeste nivå.

Vianor Kristiansand - dekkhotell

Vianor i Kristiansand tilbyr dekkhotell med fullservice. Vi lagrer dekkene dine over sommeren eller vinteren under optimale forhold. Dekkens levetid forlenges dersom dekkene lagres riktig i en jevn temperatur, beskyttet mot UV-lys og andre naturlige krefter som kan påvirke dekkens tilstand og holdbarhet. Vianors dekkhotell inkluderer kontroll av lufttrykk, statuskontroll av dekkene, dekkvask og automatisk timebooking via SMS før hver sesong. Vi hjelper deg ganske enkelt å sikre at dekkene er montert i samsvar med gjeldende lovkrav og basert på rådende værforhold. Kontakt oss for mer informasjon om vårt fullservice dekkhotell.

Bilverksted i Kristiansand

Er det tid for bilservice eller reparasjon av bilen din? Da er du velkommen til Vianor i Kristiansand, et kombinert dekk- og bilverksted som hjelper deg med alt relatert til bilen din. Reparasjoner og vedlikehold utføres av profesjonelle fagfolk, noe som betyr at bilens verdi opprettholdes og at levetiden økes. Våre bilserviceeksperter i Kristiansand tilbyr et bredt utvalg av bilservicetjenester for biler av alle merker og modeller. På Vianors bilverksted i Kristiansand betjenes bilen din alltid av en utdannet og erfaren mekaniker. Vi utfører bl. a. EU-kontroll, originalservice (intervallservice), feilkodeavlesninger og alt av reparasjoner. Dersom du bestiller en originalservice, kan du være trygg på at din nybilgaranti fortsatt vil gjelde. Vi følger bilprodusentens instruksjoner og bruker kun høykvalitets reservedeler og motoroljer i henhold til produsentens spesifikasjoner. Du vil selvfølgelig få et dokumentert servicestempel. For eldre biler som ikke dekkes av nybilgaranti, kan vi tilby Vianors Oljeskift Pluss, som er et utvidet oljeskift. I tillegg til å skifte motorolje (inntil 5 l inkludert) og oljefilter, sjekker vi også 36 kontrollpunkter med fokus på bilens trafikksikkerhet. På bilverkstedet vårt kan du også bestille AC-service, der vårt sertifiserte personale hjelper deg med å få et velfungerende AC-anlegg og et behagelig kjøreklima i bilen.

Velkommen til Vianor Kristiansand når bilen din trenger dekk, bilservice eller reparasjon!