Vianor Oslo Bryn

Vianor Oslo Bryn

Vi hjelper deg med alt av dekk- og bilverkstedstjenester. Når du bruker Vianors bilverksted, forblir garantien gitt av bilprodusenten uendret. I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjøring, er du i tvil spør oss om råd så hjelper vi deg!

Brynsengveien 5
0667, Oslo

Tel. 22 64 70 00
E-post: bryn@vianor.com

Vis på kart Tilbud

Mandag-Fredag: kl 08.00-16.00
Lørdag stengt

Dekkservice

Bilservice

Vianor Oslo Bryn - dekkverksted og bilverksted nær deg

Vianor Oslo Bryn tilbyr komplett dekk- og bilservice. Vårt vennlige og kunnskapsrike team ønsker deg velkommen til ditt verkstedbesøk. Vianor på Bryn i Oslo er et kombinert dekkverksted og bilverksted der du kan få hjelp med alt relatert til bilen din. Vi tilbyr et stort utvalg av sommer- og vinterdekk, felger og et bredt spekter av bilservicetjenester som EU-kontroll, bremseskift, oljeskift, hjulstillingskontroll, originalservice og andre reparasjoner som bilen din trenger. Velkommen til Vianor Oslo Bryn når du har behov for profesjonell dekk- eller bilservice!

Vianor Oslo Bryn tilbyr sommer- og vinterdekk av høy kvalitet

Husk at dekkene er den eneste delen av bilen som har kontakt med veien. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktige dekk til bilen din. Vianor på Bryn i Oslo tilbyr komplett service og er et kombinert dekkverksted og bilverksted. Vi hjelper deg med å finne riktig dekk til bilen din i henhold til kjørestil og behov. Dekkverkstedet vårt hjelper deg med alt som er relatert til kjøretøyet ditt. Vi hjelper deg med dekkskift hver sesong. Dersom bilen din trenger å justere hjulvinklene, vil vi fikse det ved hjelp av en hjulstillingskontroll. Du kan enkelt bestille en time for ditt kommende verkstedbesøk på www.vianor.no.

Dekkhotell hos Vianor Oslo Bryn

Vianor Oslo på Bryn tilbyr dekkhotell med fleksibel service før hver dekksesong. Vi lagrer dekkene dine innendørs, alltid i en jevn temperatur, beskyttet mot UV-lys og andre faktorer som kan påvirke dekkenes kvalitet og levetid. Et dekkhotell er det riktige valget når du ikke vil skifte og oppbevare dekk selv hjemme eller i garasjen. Som dekkhotell-kunde har du prioritet på våre beste tider i høysesongen. Vi sender ut et timebestillingsforslag via SMS i god tid før sesongen, slik at du har muligheten til å velge og bestille den tiden som passer deg best. Hvis tiden vi foreslår ikke passer, kan du enkelt endre tiden selv via www.vianor.no. Når du bestiller dekkhotell, er dekkskiftet inkludert når vi skifter sommerdekk eller vinterdekk, vi vasker hjulene og sjekker dekkenes tilstand før de monteres på bilen igjen. Dersom dekkene dine befinner seg i risikosonen for ikke å være trygge å kjøre med, vil vi kontakte deg i god tid før de monteres på bilen, og gi deg et fordelaktig tilbud på nye dekk. Sjekk inn hjulene dine hos Vianor Oslo Bryn for et enkelt dekkhold.

Bilverksted hos Vianor Oslo Bryn

Leter du etter et bilverksted sentralt plassert på østsiden av Oslo? Vianor Oslo Bryn tilbyr et omfattende utvalg av bilservicetjenester; alt fra bremseskift til originalservice og mer omfattende reparasjoner. Dersom bilen din har nybilgaranti, kan du være trygg på å utføre bilservicen hos Vianor Oslo Bryn. Som godkjent bilverksted følger vi bilprodusentens serviceplan og instruksjoner, og du får selvfølgelig et stempel i serviceboken. Begynner det å nærme seg fristen for neste EU-kontroll? Da kan du sjekke neste frist og bestille time her. Vi bruker kun høykvalitets reservedeler og motorolje i henhold til bilens spesifikasjoner. Har du en eldre bil som ikke dekkes av en ny bilgaranti, anbefaler vi Vianors Oljeskift Pluss, der vi i tillegg til å bytte motorolje (inntil 5 l inkludert) og oljefilter, kontrollerer 36 sjekkpunkter med fokus på sikkerhet. En enkel og billig måte å sikre at bilen din holder seg i form.

Velkommen til Vianor Oslo Bryn når bilen din trenger dekk, bilservice eller reparasjon!