Vianor Trondheim Leangen

Vianor Trondheim Leangen

Vi hjelper deg med alt av dekk- og bilverkstedstjenester. Når du bruker Vianors bilverksted, forblir garantien gitt av bilprodusenten uendret. I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjøring, er du i tvil spør oss om råd så hjelper vi deg!

Leangen allè 8
7044, Trondheim, Leangen

Tel. 73 82 85 85 - Bilverkstedet: 469 41 785 - Dekk personbil: 917 34 280 - Dekk last: 909 98 741
E-post: leangen@vianor.com

Vis på kart Tilbud

Åpningstider:
Mandag-Fredag: kl 08.00-16.00
Lørdag stengt

Vi utfører også montering, service, delesalg og reparasjon av

  • Webasto
  • Eberspacher
  • Generatorer
  • Startere
  • Dieselpumper
  • Dyser

Dekkservice

Bilservice

Vianor Trondheim Leangen - et verksted for alle behov

Vi tilbyr komplett dekkservice og bilservice på ekspertnivå, alt under ett og samme tak. Vi står klare til å hjelpe deg på Vianors dekk- og bilverksted på Trondheim Leangen! Vi har alt av dekk, felger og øvrige bildeler, som passer i de aller fleste biler, uavhengig av bilmerke eller modell. Vi betjener bilen din og ivaretar dekkbehovene dine, alt ved ett besøk. Ta en titt på vårt brede utvalg av dekkservice og bilservice. Vi tilbyr alt du kan forvente deg av et kombinert dekkverksted og bilverksted. Kontakt oss og bestill time i dag.

Dekkverksted Vianor Trondheim Leangen tilbyr dekkskift og andre høykvalitets dekktjenester

Har du et flatt dekk, lekker det eller er lufttrykket for lavt? Eller trenger du hjelp til å velge nye sommer- eller vinterdekk som passer din kjørestil og dine behov? Når det gjelder dekk, står Vianor til tjeneste. Vi er en erfaren og profesjonell spesialist innen dekkservice, og vårt kombinerte dekkverksted og bilverksted ligger på Leangen i Trondheim. Vi hjelper deg med å forbedre din daglige kjøreopplevelse ved å velge riktige sommer- eller vinterdekk, samt felger som passer til bilen din. Vianors dekktjeneste inkluderer dekkskift, dekkreparasjon, hjulstillingskontroll, montering og balansering av dekk, og rett og slett alt du forventer fra et dekk- og bilverksted.

Dekkhotell hos Vianor Trondheim Leangen

I tillegg til å hjelpe deg med både dekkservice og bilservice, tilbyr vi også dekkhotell med førsteklasses service. Dekkhotellet vårt på Leangen i Trondheim tilbyr dekkhotell med optimal dekklagring av høy kvalitet. Vi lagrer dekkene dine i en jevn temperatur, beskyttet mot UV-lys og andre faktorer som kan påvirke kvaliteten og holdbarheten på dekkene. Prisen for dekkhotell inkluderer dekkskiftet som må gjøres hver sesong. Tjenesten inkluderer også kontroll av dekkens tilstand, lufttrykk og vask av dekkene før de skal påmonteres ved ny sesong. Som dekkhotell-kunde vil du dessuten motta et timebestillingsforslag via tekstmelding før hver dekksesong, som du enkelt kan bekrefte eller endre her på hjemmesiden vår. Har du flere spørsmål angående dekkhotell og hvordan dekkene dine lagres, er du velkommen til å kontakte vårt verksted på Leangen i Trondheim.

Bilverksted hos Vianor Trondheim Leangen

Trenger bilen din EU-kontroll, originalservice, reparasjon, eller kanskje et oljeskift eller en ekstra sjekk? Bilverkstedet vårt på Leangen hjelper deg når du trenger bilservice eller reparasjon. En korrekt vedlikeholdt bil varer lenger og er alltid trygg å kjøre. Bilverkstedet vårt på Leangen tilbyr et omfattende utvalg av biltjenester for bilen din, uavhengig av bilmerke eller modell. Dersom du bestiller en originalservice hos oss, kan du være trygg på at bilen din er i de beste hender. Har du en gyldig nybilgaranti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss, da vi som godkjent bilverksted følger bilprodusentens vedlikeholdsprogram. Vi bruker kun høykvalitets reservedeler og motoroljer i henhold til bilens spesifikasjoner. Du får dokumentert servicen og stempel i serviceboken. Bilverkstedet vårt på Leangen er også sertifisert for å utføre AC-service. Dersom du opplever at AC-anlegget ditt ikke fungerer som det skal, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg. Hos Vianor Trondheim Leangen utfører vi også montering, service, delesalg og reparasjon av Webasto, Eberspacher, generatorer, startere, dieselpumper, dyser og mye mer. Har du behov for biltilbehør som motorolje, vindusviskere eller spylervæske, hjelper vi deg gjerne med dette. Biler er vår lidenskap, og når du setter igjen bilen din hos oss, betjenes den alltid av en erfaren og utdannet mekaniker.

Velkommen til Vianor Trondheim Leangen når bilen din trenger dekk, bilservice eller reparasjon!