Vianor Grimstad

Vianor Grimstad

Vi hjelper deg med alt av dekk- og bilverkstedstjenester. Når du bruker Vianors bilverksted, forblir garantien gitt av bilprodusenten uendret. I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjørestil. Er du i tvil spør oss om råd - vi hjelper deg gjerne!

Lillesandsveien 25
4877, Grimstad

Tel. 37 25 85 00
E-post: grimstad@vianor.com

Vis på kart Tilbud

Åpningstider

:
Mandag-fredag kl 07.30-16.30

Dekkservice

Dekkhotell

Dekkhotell
Fra 1330 kr
Vårt dekkhotell er en praktisk og trygg måte for deg å lagre sesongdekkene på. Vi maskinvasker hjulene, sjekker tilstanden på dekkene og informerer deg hvis det er behov for nye. Dekkene vil oppbevares beskyttet mot sollys, da UV-stråler skader dekkene over tid. Når det er tid for å skifte dekk, vil vi sende deg et forslag til time på SMS. Du kan også bestille time selv på nett ved hjelp av bilens registreringsnummer. Våre fagfolk vil skifte til sesongens hjul og sørge for korrekt lufttrykk.

Dekkskift

Dekkskift
Fra 647 kr
Dekkskift (også kalt hjulskift) er en tjeneste der hjulet (felg med påmontert dekk) tas av bilen, og et annet hjulsett settes på. Dette er en tjeneste som ofte blir gjort ved sesongskifte, fra sommer- til vinterhjul og omvendt. Våre profesjonelle dekkmontører tar av sesongens hjul og monterer ditt andre sett på, i sikre og trygge omgivelser. Du kan føle deg trygg på at dekkene har blitt kontrollert, er sikre og oppfyller lovens krav.

Dekkservice - ved dekkjøp

Dekkservice - ved dekkjøp
Fra 1450 kr
Vi demonterer de gamle dekkene og monterer de nye på felgene, påser riktig lufttrykk og balanserer hjulene. Vi setter deretter de nye hjulene på bilen din, slik at du er helt klar for en fortsatt trygg reise! Denne tjenesten legges automatisk til når du har lagt dekk eller felger i handlekurven. Vi sjekker selvsagt at produktene i bestillingen din passer på bilen. Skulle vi oppdage noen problemer, kontakter vi deg angående dette. PS: Ikke glem å stramme hjulboltene etter ca 10 mil kjøring. Du kan selvfølgelig komme innom oss så hjelper deg med etterstrammingen - helt gratis.

Dekkservice - kundens egne dekk

Dekkservice - kundens egne dekk
Fra 2070 kr
Vi ordner alt for deg: Omlegging av dekk på dine felger, balansering og montering av hjulene på bilen. Vi sørger også for gjenvinning av dine gamle dekk.

Balansering av dekk

Balansering av dekk
Fra 1320 kr
Vi tar av hjulene dine, og balanserer de med hjelp av en balanseringsmaskin. Med høy presisjon oppdager maskinen eventuelle vektforskjeller som kan forårsake ubalanse. Ved behov justerer vi antallet vekter, og setter dekkene tilbake på bilen din.

Dekkreparasjon

Dekkreparasjon
Fra 653 kr
Å punktere er alltid en kjedelig opplevelse. Dersom uhellet skulle være ute og du punkterer, hjelper vi deg med å reparere dekket. Vi undersøker først at skaden lar seg reparere på et trygt vis. Når skaden er lokalisert, demonterer vi dekket fra felgen og reparerer punkteringen fra innsiden. Deretter monterer vi dekket tilbake på felgen og balanserer hjulet. Oppgitt servicepris gjelder ved innlevering av løst hjul. Hvis dekket sitter på bilen, koster det ekstra på verkstedet.

Dekk for tunge kjøretøy

Dekk for tunge kjøretøy

Vianor 24T servicetelefon

Vianor 24T servicetelefon
Vianor tilbyr døgnåpen service-/vakttelefon ved dekkhavari for tungtransport/yrkestransport i Norge. Dersom du får havari grunnet dekk, hjelper vi deg 24 timer i døgnet - året rundt. Ring vår vakttelefon på 22 07 04 04. Tjenesten gjelder kun yrkestransport.

Bilservice

EU-kontroll

EU-kontroll
Fra 1290 kr
EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll) ved vårt godkjente bilverksted. Dersom kontrollen avdekker behov for reparasjoner, vil du få et kostnadsoverslag for å få bilen godkjent. Etter utførte reparasjoner sender vi inn etterkontroll og bilen vil være ferdig godkjent. For kjøretøy opp til 3500 kg.

EU etterkontroll

EU etterkontroll
Fra 689 kr
Har du fått mangler på EU-kontrollen (PKK) og feilene er rettet, må det utføres en etterkontroll for godkjenning av bilen. Vi hjelper deg gjerne med reparasjon av evt. påviste mangler. Ta kontakt med oss for et prisoverslag.

Bilservice

Bilservice
Vi utfører intervallservice i henhold til bilprodusentenes spesifikasjoner. Kjøretøyets serviceintervall er basert på antall kjørte kilometer eller tidsavhengige intervaller. Når du bestiller intervallservice hos Vianor kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Har bilen din nybilgaranti vil denne fortsatt gjelde etter utført service hos oss.

Vianor Oljeskift Pluss

Vianor Oljeskift Pluss
Fra 2390 kr
Vianor Oljeskift Pluss er et supplement til bilens faste serviceintervall etter bilprodusentens servicehefte. Utover bytte av motorolje (inntil 5 l) og oljefilter, kontrollerer vi 36 sjekkpunkter med fokus på sikkerhet. Vianor Oljeskift Pluss er en årlig service, som sikrer at kjøretøyet ditt fungerer optimalt. Husk at din nybilgaranti fortsatt gjelder etter service hos oss.

Oljeskift

Oljeskift
Servicen inkluderer kontroll av motorolje og oljeskift. Bytte av olje og oljefilter forhindrer motorslitasje og reduserer drivstofforbruket, og er dermed en god investering i din bil. Vi bruker kun kvalitetsoljer anbefalt av bilprodusenten.

Hjulstillingskontroll

Hjulstillingskontroll
Fra 1790 kr
En hjulstillingskontroll forsikrer at bilens hjulstilling er korrekt innstilt iht. bilfabrikantens spesifikasjoner. Servicen inkluderer måledatarapport, kontroll av dekkene, riktig lufttrykk og sjekkliste som forteller om bilens tilstand. En eventuell justering vil komme som tillegg. Vi har hjulstillingskontroll for kjøretøy opp til 3,5 tonn.

Bremseservice

Bremseservice
Bremsesystemet og bremsevæsken kontrolleres. Hos Vianor kan du føle deg trygg på at vårt fagpersonell vil ivareta bremsesystemet på din bil. Vi ser på systemet som én enhet, og vurderer alle komponenter og funksjoner samlet.

AC-service

AC-service
Fra 1590 kr
Tapping, vakuumering og fylling av AC-system. Bilprodusentene anbefaler normalt service hvert annet år for å opprettholde god effekt. Omkring 10-15% av kjølemiddelet vil forsvinne fra AC-systemet årlig, og etter hvert som mengden kjølemiddel reduseres, kjører kompressoren oftere, noe som medfører økt drivstofforbruk.

AC-rens

AC-rens
Fra 990 kr
Fjerning av ubehagelig lukt i kupé ved hjelp av en bakteriedrepende behandling. Vår Evapomat klimarenser sender en rensevæske inn i luftekanalen og klimaanlegget, hvor den rengjør og dreper bakterier. Dette vil fjerne vond lukt i bilen, og gir frisk og god luft i bilen.

OBD Feilkodeavlesning

OBD Feilkodeavlesning
Fra 990 kr
Diagnostikk og feilkodeavlesning for alle bilmerker. Elektroniske system styrer mange funksjoner i bilen; det kan være alt fra drivstoffblanding, bremsesystem og sikkerhetssystem. Bilens styreenhet samler inn informasjon fra en stor del av bilens komponenter og reagerer om det er noe som skiller seg fra bilens grunninnstillinger. Hos Vianor finner du moderne diagnoseutstyr og teknologi for feilkodeavlesning. Du får også et kostnadsoverslag for utbedring.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport
Kjør sikkert med en tilstandssjekk hos Vianor! Vi gjør grundig kontroll av motor, styring, drivverk og understell på bilen din. Testen forteller om bilens tilstand og eventuelt om hva som bør repareres. Vår test omfatter kontroll av bl.a. slitedeler, mønsterdybde og lufttrykk på dekkene samt visuell kontroll av batteri, lamper, vindusviskere, oljer, kjølevæske, bremser, støtdempere og eksossystem. Oppdager vi feil, gir vi deg alltid en god pris på reparasjonskostnaden.

Batteri- og ladekontroll (gratis)

Batteri- og ladekontroll (gratis)
Fra 0 kr
Undersøkelse av bilens batteri- og ladesystem. Selve undersøkelsen koster ingenting. Vi tilbyr også oppladning og skift av batteri dersom det trengs. Vi har utstyr til å måle batteriets tilstand, og kan om nødvendig skifte batteriet for deg. Vianor kan levere alle vanlige batterityper av høy kvalitet, som sikrer start også ved lave temperaturer. Tjenesten gjelder IKKE for elbil.

Prisforslag bilservice og reparasjon

Prisforslag bilservice og reparasjon
Har du behov for andre bilservicer eller reparasjoner enn de vi har i menyen? Dersom du ikke finner servicen eller reparasjonen du leter etter, kan du enkelt få et pristilbud ved å kontakte oss. Fyll ut skjemaet og beskriv hva du trenger hjelp med, så kontakter vi deg snarlig med et komplett prisforslag!