Vianor Kyrksæterøra (Partner)

Vianor Kyrksæterøra (Partner)

Som Vianor Partner tilbyr vi samme kvalitetsprodukter som Vianor-kjeden. Fra vårt brede utvalg finner du riktige dekk og felger til din bil. Er du i tvil spør oss om råd - vi hjelper deg gjerne! Besøk vår avdeling for en hyggelig handel. Timebestilling gjøres pr. telefon eller e-post.

Hollaveien 2 C
7200, Kyrksæterøra

Tel. 72 45 40 40
E-post: firmapost@hob-verksted.no

Vis på kart Tilbud

Åpningstider

07.00 - 15.30 Lørdag stengt

Dekkservice

Dekkhotell

Dekkhotell
Vårt dekkhotell er en praktisk og trygg måte for deg å lagre sesongdekkene på. Vi maskinvasker hjulene, sjekker tilstanden på dekkene og informerer deg hvis det er behov for nye. Dekkene vil oppbevares beskyttet mot sollys, da UV-stråler skader dekkene over tid. Når det er tid for å skifte dekk, vil vi sende deg et forslag til time på SMS. Du kan også bestille time selv på nett ved hjelp av bilens registreringsnummer. Våre fagfolk vil skifte til sesongens hjul og sørge for korrekt lufttrykk.

Dekkskift

Dekkskift
Dekkskift (også kalt hjulskift) er en tjeneste der hjulet (felg med påmontert dekk) tas av bilen, og et annet hjulsett settes på. Dette er en tjeneste som ofte blir gjort ved sesongskifte, fra sommer- til vinterhjul og omvendt. Våre profesjonelle dekkmontører tar av sesongens hjul og monterer ditt andre sett på, i sikre og trygge omgivelser. Du kan føle deg trygg på at dekkene har blitt kontrollert, er sikre og oppfyller lovens krav.

Dekkservice - ved dekkjøp

Dekkservice - ved dekkjøp
Vi demonterer de gamle dekkene og monterer de nye på felgene, påser riktig lufttrykk og balanserer hjulene. Vi setter deretter de nye hjulene på bilen din, slik at du er helt klar for en fortsatt trygg reise! Denne tjenesten legges automatisk til når du har lagt dekk eller felger i handlekurven. Vi sjekker selvsagt at produktene i bestillingen din passer på bilen. Skulle vi oppdage noen problemer, kontakter vi deg angående dette. PS: Ikke glem å stramme hjulboltene etter ca 10 mil kjøring. Du kan selvfølgelig komme innom oss så hjelper deg med etterstrammingen - helt gratis.

Dekk for tunge kjøretøy

Dekk for tunge kjøretøy

Vianor 24T servicetelefon

Vianor 24T servicetelefon
Vianor tilbyr døgnåpen service-/vakttelefon ved dekkhavari for tungtransport/yrkestransport i Norge. Dersom du får havari grunnet dekk, hjelper vi deg 24 timer i døgnet - året rundt. Ring vår vakttelefon på 22 07 04 04. Tjenesten gjelder kun yrkestransport.

Bilservice

EU-kontroll

EU-kontroll
EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll) ved vårt godkjente bilverksted. Dersom kontrollen avdekker behov for reparasjoner, vil du få et kostnadsoverslag for å få bilen godkjent. Etter utførte reparasjoner sender vi inn etterkontroll og bilen vil være ferdig godkjent. For kjøretøy opp til 3500 kg.

EU etterkontroll

EU etterkontroll
Har du fått mangler på EU-kontrollen (PKK) og feilene er rettet, må det utføres en etterkontroll for godkjenning av bilen. Vi hjelper deg gjerne med reparasjon av evt. påviste mangler. Ta kontakt med oss for et prisoverslag.

Oljeskift

Oljeskift
Servicen inkluderer kontroll av motorolje og oljeskift. Bytte av olje og oljefilter forhindrer motorslitasje og reduserer drivstofforbruket, og er dermed en god investering i din bil. Vi bruker kun kvalitetsoljer anbefalt av bilprodusenten.

Hjulstillingskontroll

Hjulstillingskontroll
En hjulstillingskontroll forsikrer at bilens hjulstilling er korrekt innstilt iht. bilfabrikantens spesifikasjoner. Servicen inkluderer måledatarapport, kontroll av dekkene, riktig lufttrykk og sjekkliste som forteller om bilens tilstand. En eventuell justering vil komme som tillegg. Vi har hjulstillingskontroll for kjøretøy opp til 3,5 tonn.

Bremseservice

Bremseservice
Bremsesystemet og bremsevæsken kontrolleres. Hos Vianor kan du føle deg trygg på at vårt fagpersonell vil ivareta bremsesystemet på din bil. Vi ser på systemet som én enhet, og vurderer alle komponenter og funksjoner samlet.

AC-service

AC-service
Tapping, vakuumering og fylling av AC-system. Bilprodusentene anbefaler normalt service hvert annet år for å opprettholde god effekt. Omkring 10-15% av kjølemiddelet vil forsvinne fra AC-systemet årlig, og etter hvert som mengden kjølemiddel reduseres, kjører kompressoren oftere, noe som medfører økt drivstofforbruk.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport
Kjør sikkert med en tilstandssjekk hos Vianor! Vi gjør grundig kontroll av motor, styring, drivverk og understell på bilen din. Testen forteller om bilens tilstand og eventuelt om hva som bør repareres. Vår test omfatter kontroll av bl.a. slitedeler, mønsterdybde og lufttrykk på dekkene samt visuell kontroll av batteri, lamper, vindusviskere, oljer, kjølevæske, bremser, støtdempere og eksossystem. Oppdager vi feil, gir vi deg alltid en god pris på reparasjonskostnaden.