Vianor Oslo Bryn

Vianor Oslo Bryn

Vi hjelper deg med alt av dekk- og bilverkstedstjenester. Når du bruker Vianors bilverksted, forblir garantien gitt av bilprodusenten uendret. I vårt brede utvalg av dekk og felger finner du de som passer best til din bil og kjørestil. Er du i tvil spør oss om råd - vi hjelper deg gjerne!

Brynsengveien 5
0667, Oslo

Tel. 22 64 70 00
E-post: bryn@vianor.com

Vis på kart Tilbud

Åpningstider

Mandag-fredag: 08.00-16.00

Dekkservice

Dekkhotell

Dekkhotell
Fra 2070 kr
Vårt dekkhotell er en praktisk og trygg måte for deg å lagre sesongdekkene på. Vi maskinvasker hjulene, sjekker tilstanden på dekkene og informerer deg hvis det er behov for nye. Dekkene vil oppbevares beskyttet mot sollys, da UV-stråler skader dekkene over tid. Når det er tid for å skifte dekk, vil vi sende deg et forslag til time på SMS. Du kan også bestille time selv på nett ved hjelp av bilens registreringsnummer. Våre fagfolk vil skifte til sesongens hjul og sørge for korrekt lufttrykk.

Dekkskift

Dekkskift
Fra 647 kr
Dekkskift (også kalt hjulskift) er en tjeneste der hjulet (felg med påmontert dekk) tas av bilen, og et annet hjulsett settes på. Dette er en tjeneste som ofte blir gjort ved sesongskifte, fra sommer- til vinterhjul og omvendt. Våre profesjonelle dekkmontører tar av sesongens hjul og monterer ditt andre sett på, i sikre og trygge omgivelser. Du kan føle deg trygg på at dekkene har blitt kontrollert, er sikre og oppfyller lovens krav.

Dekkservice - ved dekkjøp

Dekkservice - ved dekkjøp
Fra 1450 kr
Vi demonterer de gamle dekkene og monterer de nye på felgene, påser riktig lufttrykk og balanserer hjulene. Vi setter deretter de nye hjulene på bilen din, slik at du er helt klar for en fortsatt trygg reise! Denne tjenesten legges automatisk til når du har lagt dekk eller felger i handlekurven. Vi sjekker selvsagt at produktene i bestillingen din passer på bilen. Skulle vi oppdage noen problemer, kontakter vi deg angående dette. PS: Ikke glem å stramme hjulboltene etter ca 10 mil kjøring. Du kan selvfølgelig komme innom oss så hjelper deg med etterstrammingen - helt gratis.

Dekkservice - kundens egne dekk

Dekkservice - kundens egne dekk
Fra 2070 kr
Vi ordner alt for deg: Omlegging av dekk på dine felger, balansering og montering av hjulene på bilen. Vi sørger også for gjenvinning av dine gamle dekk.

Balansering av dekk

Balansering av dekk
Fra 1320 kr
Vi tar av hjulene dine, og balanserer de med hjelp av en balanseringsmaskin. Med høy presisjon oppdager maskinen eventuelle vektforskjeller som kan forårsake ubalanse. Ved behov justerer vi antallet vekter, og setter dekkene tilbake på bilen din.

Dekkreparasjon

Dekkreparasjon
Fra 653 kr
Å punktere er alltid en kjedelig opplevelse. Dersom uhellet skulle være ute og du punkterer, hjelper vi deg med å reparere dekket. Vi undersøker først at skaden lar seg reparere på et trygt vis. Når skaden er lokalisert, demonterer vi dekket fra felgen og reparerer punkteringen fra innsiden. Deretter monterer vi dekket tilbake på felgen og balanserer hjulet. Oppgitt servicepris gjelder ved innlevering av løst hjul. Hvis dekket sitter på bilen, koster det ekstra på verkstedet.

Bilservice

EU-kontroll

EU-kontroll
Fra 1290 kr
EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll) ved vårt godkjente bilverksted. Dersom kontrollen avdekker behov for reparasjoner, vil du få et kostnadsoverslag for å få bilen godkjent. Etter utførte reparasjoner sender vi inn etterkontroll og bilen vil være ferdig godkjent. For kjøretøy opp til 3500 kg.

EU etterkontroll

EU etterkontroll
Fra 689 kr
Har du fått mangler på EU-kontrollen (PKK) og feilene er rettet, må det utføres en etterkontroll for godkjenning av bilen. Vi hjelper deg gjerne med reparasjon av evt. påviste mangler. Ta kontakt med oss for et prisoverslag.

Bilservice

Bilservice
Vi utfører intervallservice i henhold til bilprodusentenes spesifikasjoner. Kjøretøyets serviceintervall er basert på antall kjørte kilometer eller tidsavhengige intervaller. Når du bestiller intervallservice hos Vianor kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Har bilen din nybilgaranti vil denne fortsatt gjelde etter utført service hos oss.

Vianor Oljeskift Pluss

Vianor Oljeskift Pluss
Fra 2390 kr
Vianor Oljeskift Pluss er et supplement til bilens faste serviceintervall etter bilprodusentens servicehefte. Utover bytte av motorolje (inntil 5 l) og oljefilter, kontrollerer vi 36 sjekkpunkter med fokus på sikkerhet. Vianor Oljeskift Pluss er en årlig service, som sikrer at kjøretøyet ditt fungerer optimalt. Husk at din nybilgaranti fortsatt gjelder etter service hos oss.

Oljeskift

Oljeskift
Servicen inkluderer kontroll av motorolje og oljeskift. Bytte av olje og oljefilter forhindrer motorslitasje og reduserer drivstofforbruket, og er dermed en god investering i din bil. Vi bruker kun kvalitetsoljer anbefalt av bilprodusenten.

Hjulstillingskontroll

Hjulstillingskontroll
Fra 1343 kr
Vi kontrollerer bilens hjulvinkler og justerer spissingen foran iht. bilfabrikantens spesifikasjoner. Servicen inkluderer også måledatarapport, kontroll av dekkene, riktig lufttrykk og sjekkliste som forteller om bilens tilstand. Ytterligere justeringer og reparasjoner vil komme i tillegg. Vi har hjulstillingskontroll for kjøretøy opp til 3,5 tonn.

Bremseservice

Bremseservice
Bremsesystemet og bremsevæsken kontrolleres. Hos Vianor kan du føle deg trygg på at vårt fagpersonell vil ivareta bremsesystemet på din bil. Vi ser på systemet som én enhet, og vurderer alle komponenter og funksjoner samlet.

AC-service

AC-service
Fra 1590 kr
Tapping, vakuumering og fylling av AC-system. Bilprodusentene anbefaler normalt service hvert annet år for å opprettholde god effekt. Omkring 10-15% av kjølemiddelet vil forsvinne fra AC-systemet årlig, og etter hvert som mengden kjølemiddel reduseres, kjører kompressoren oftere, noe som medfører økt drivstofforbruk.

AC-rens

AC-rens
Fra 990 kr
Fjerning av ubehagelig lukt i kupé ved hjelp av en bakteriedrepende behandling. Vår Evapomat klimarenser sender en rensevæske inn i luftekanalen og klimaanlegget, hvor den rengjør og dreper bakterier. Dette vil fjerne vond lukt i bilen, og gir frisk og god luft i bilen.

OBD Feilkodeavlesning

OBD Feilkodeavlesning
Fra 990 kr
Diagnostikk og feilkodeavlesning for alle bilmerker. Elektroniske system styrer mange funksjoner i bilen; det kan være alt fra drivstoffblanding, bremsesystem og sikkerhetssystem. Bilens styreenhet samler inn informasjon fra en stor del av bilens komponenter og reagerer om det er noe som skiller seg fra bilens grunninnstillinger. Hos Vianor finner du moderne diagnoseutstyr og teknologi for feilkodeavlesning. Du får også et kostnadsoverslag for utbedring.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport
Kjør sikkert med en tilstandssjekk hos Vianor! Vi gjør grundig kontroll av motor, styring, drivverk og understell på bilen din. Testen forteller om bilens tilstand og eventuelt om hva som bør repareres. Vår test omfatter kontroll av bl.a. slitedeler, mønsterdybde og lufttrykk på dekkene samt visuell kontroll av batteri, lamper, vindusviskere, oljer, kjølevæske, bremser, støtdempere og eksossystem. Oppdager vi feil, gir vi deg alltid en god pris på reparasjonskostnaden.

Batteri- og ladekontroll (gratis)

Batteri- og ladekontroll (gratis)
Fra 0 kr
Undersøkelse av bilens batteri- og ladesystem. Selve undersøkelsen koster ingenting. Vi tilbyr også oppladning og skift av batteri dersom det trengs. Vi har utstyr til å måle batteriets tilstand, og kan om nødvendig skifte batteriet for deg. Vianor kan levere alle vanlige batterityper av høy kvalitet, som sikrer start også ved lave temperaturer. Tjenesten gjelder IKKE for elbil.

Prisforslag bilservice og reparasjon

Prisforslag bilservice og reparasjon
Har du behov for andre bilservicer eller reparasjoner enn de vi har i menyen? Dersom du ikke finner servicen eller reparasjonen du leter etter, kan du enkelt få et pristilbud ved å kontakte oss. Fyll ut skjemaet og beskriv hva du trenger hjelp med, så kontakter vi deg snarlig med et komplett prisforslag!

Vianor Oslo Bryn - dekkverksted og bilverksted nær deg

Vianor Oslo Bryn tilbyr komplett dekk- og bilservice. Vårt vennlige og kunnskapsrike team ønsker deg velkommen til ditt verkstedbesøk. Vianor på Bryn i Oslo er et kombinert dekkverksted og bilverksted der du kan få hjelp med alt relatert til bilen din. Vi tilbyr et stort utvalg av sommer- og vinterdekk, felger og et bredt spekter av bilservicetjenester som EU-kontroll, bremseskift, oljeskift, hjulstillingskontroll, originalservice og andre reparasjoner som bilen din trenger. Velkommen til Vianor Oslo Bryn når du har behov for profesjonell dekk- eller bilservice!

Vianor Oslo Bryn tilbyr sommer- og vinterdekk av høy kvalitet

Husk at dekkene er den eneste delen av bilen som har kontakt med veien. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktige dekk til bilen din. Vianor på Bryn i Oslo tilbyr komplett service og er et kombinert dekkverksted og bilverksted. Vi hjelper deg med å finne riktig dekk til bilen din i henhold til kjørestil og behov. Dekkverkstedet vårt hjelper deg med alt som er relatert til kjøretøyet ditt. Vi hjelper deg med dekkskift hver sesong. Dersom bilen din trenger å justere hjulvinklene, vil vi fikse det ved hjelp av en hjulstillingskontroll. Du kan enkelt bestille en time for ditt kommende verkstedbesøk på www.vianor.no.

Dekkhotell hos Vianor Oslo Bryn

Vianor Oslo på Bryn tilbyr dekkhotell med fleksibel service før hver dekksesong. Vi lagrer dekkene dine innendørs, alltid i en jevn temperatur, beskyttet mot UV-lys og andre faktorer som kan påvirke dekkenes kvalitet og levetid. Et dekkhotell er det riktige valget når du ikke vil skifte og oppbevare dekk selv hjemme eller i garasjen. Som dekkhotell-kunde har du prioritet på våre beste tider i høysesongen. Vi sender ut et timebestillingsforslag via SMS i god tid før sesongen, slik at du har muligheten til å velge og bestille den tiden som passer deg best. Hvis tiden vi foreslår ikke passer, kan du enkelt endre tiden selv via www.vianor.no. Når du bestiller dekkhotell, er dekkskiftet inkludert når vi skifter sommerdekk eller vinterdekk, vi vasker hjulene og sjekker dekkenes tilstand før de monteres på bilen igjen. Dersom dekkene dine befinner seg i risikosonen for ikke å være trygge å kjøre med, vil vi kontakte deg i god tid før de monteres på bilen, og gi deg et fordelaktig tilbud på nye dekk. Sjekk inn hjulene dine hos Vianor Oslo Bryn for et enkelt dekkhold.

Bilverksted hos Vianor Oslo Bryn

Leter du etter et bilverksted sentralt plassert på østsiden av Oslo? Vianor Oslo Bryn tilbyr et omfattende utvalg av bilservicetjenester; alt fra bremseskift til originalservice og mer omfattende reparasjoner. Dersom bilen din har nybilgaranti, kan du være trygg på å utføre bilservicen hos Vianor Oslo Bryn. Som godkjent bilverksted følger vi bilprodusentens serviceplan og instruksjoner, og du får selvfølgelig et stempel i serviceboken. Begynner det å nærme seg fristen for neste EU-kontroll? Da kan du sjekke neste frist og bestille time her. Vi bruker kun høykvalitets reservedeler og motorolje i henhold til bilens spesifikasjoner. Har du en eldre bil som ikke dekkes av en ny bilgaranti, anbefaler vi Vianors Oljeskift Pluss, der vi i tillegg til å bytte motorolje (inntil 5 l inkludert) og oljefilter, kontrollerer 36 sjekkpunkter med fokus på sikkerhet. En enkel og billig måte å sikre at bilen din holder seg i form.

Velkommen til Vianor Oslo Bryn når bilen din trenger dekk, bilservice eller reparasjon!