Bilservice

Vi utfører service på din bil. Fast pris og stempel i serviceboken

En bil trenger regelmessig service, akkurat som andre maskiner. Komponenter slites ut og går i stykker, forskjellige årstider krever sesongavhengige kontroller, og bilen skal ha regelmessig service i henhold til serviceheftet, for å forebygge feil. Vi hjelper deg med enklere service, men vi tar også hånd om bilen din når det er tid for hoved service. Vi utfører fagkyndig arbeid og er nøye med å følge bilprodusentens veiledninger for service og reparasjoner.

Sesongservice

Bilens sesongservice innebærer for mange bare hjulskift, men det er også en rekke andre ting som bør kontrolleres i forkant av vinter- eller sommersesongen. Om høsten er det viktig å kontrollere frontlysenes justering. Du kan for eksempel teste mot en lys vegg at frontlysene ikke blender når de reflekteres tilbake. Frysepunktet for oljer, låser og væsker bør sjekkes lenge før det blir kuldegrader. Det er ikke anbefalt å bruke olje som smelter is i låsene hvis bilen har sentrallåssystem. Selv viskerblader og hjulinnstilling bør sjekkes regelmessig.

Service med fabrikkgaranti / nybilgaranti

Hvis fabrikkgarantien på bilen din fremdeles gjelder, kan du trygt la Vianor utføre service eller reparasjoner på bilen. Garantien gjelder fremdeles!

I samsvar med de nye EU-reglene, har vi tilgang til samme informasjon og utstyr som forhandlerne for de enkelte bilmerkene. Vi utfører alltid en fagkyndig jobb i henhold til produsentens instruksjoner. Vi bruker reservedeler av minst tilsvarende kvalitet som de bilprodusenten foreskriver.