SUV sommerdekk

Viser 10 dekk
Nokian Hakka Blue 2 SUV sommerdekk
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 71dB
Drivstofføkonomi: C

Hakka Blue 2 SUV

TestvinnerHakka-garanti
Gir effektiv beskytelse mot vannplaning. Presist veigrep gjør kjøringen enkel og behagelig. Gir et trygt og forutsigbart veigrep selv når den nordiske sommeren krever ekstrem ytelse av dekket.
Startpris fra 1626 kr/stk
Nokian Hakka Black 2 SUV sommerdekk
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 71dB
Drivstofføkonomi: C

Hakka Black 2 SUV

Hakka-garanti
Sommerdekket Nokian Hakka Black er utviklet spesielt for krevende bruk og kjøring i høye hastigheter. Ruller stabilt og komfortabelt på grove nordiske asfaltveier og mestrer alle slags ekstreme forhold uten problemer.
Startpris fra 2009 kr/stk
GT Radial Savero HT Plus  sommerdekk
Våtgrep: E
Eksternt lydnivå: 70dB
Drivstofføkonomi: F

Savero HT Plus

Savero HT Plus er designet spesielt for pick ups, lette lastebiler og SUV-er. Det er et allsidig dekk som leverer høy grad av komfort og kontroll under kjøring. Det har en utmerket slitestivhet og stabilitet under vanskelige forhold.
Startpris fra 1095 kr/stk
GT Radial Savero SUV sommerdekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: E

Savero SUV

GT Radial Savero SUV er et høyytelses sommerdekk som kombinerer fremragende kjørekomfort med balansert ytelse under våre og tørre forhold. Dekkmønsteret har solide skulderblokker, noe som gir gode bremseegenskaper, treffkraft og svingestabilitet. Med GT Radial Savero SUV får du et kraftfull dekk som kjører trygt i raskt skiftende sommervær. 
Startpris fra 1100 kr/stk
GT Radial Sport Active SUV sommerdekk
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: B

Sport Active SUV

GT Radial Champiro Sport Active  SUV er et dekk med fantastisk styre-respons og korte bremselengde. Gir godt grep på veien, også i høye hastigheter. Den nye SportActive er spesielt utviklet for bak- og forhjulsdrevne premiumbiler.
Startpris fra 2128 kr/stk
Nokian Rotiiva AT sommerdekk
Våtgrep: E
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: C

Rotiiva AT

BestillingsvareAramid Guarantee
Nokian Rotiiva AT (All Terrain) ruller effektivt både på vanlig vei og i terreng. Det slitesterke spesialdekket gir optimal ytelse uten at kjøresikkerheten og komforten svekkes. Dekket hører hjemme i Nokian Tyres brede produktsortiment for SUV-modeller og andre firehjulsdrevne kjøretøy.
Startpris fra 1817 kr/stk
Nokian Rotiiva AT Plus sommerdekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 71dB
Drivstofføkonomi: E

Rotiiva AT Plus

Aramid Guarantee
Nokian Rotiiva AT Plus fungerer godt på asfalt, men er også stabilt og slitesterkt i lett terreng. Den oppdaterte gummiblandingen i slitebanen gir dekket lengere levetid.
Startpris fra 1843 kr/stk
Radar Renegade A/T-5 sommerdekk
Våtgrep: E
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: E

Renegade A/T-5

Radar Renegade A/T5 er et all-terrain dekk designet for bruk på lette lastebiler og SUV-er. Dekket har den innovative Stone Ejector-teknologien.
Startpris fra 1190 kr/stk