Radar vinterdekk I Vianor
Radar dekk

Radar dekk

Radar er et kjent dekkmerke fra Omni United, produsent med globalt fotavtrykk inkludert stor distribusjon, produksjon og FoU-nettverk. Omni United ble etablert i 2003 og har vokst til å bli de mest dynamiske og designdrevne dekkselskapene i verden. Vianor har inngått samarbeid med Omni United for å bringe rimelige og pålitelige dekk til våre kunder.

Argonite Alpine

Radar Argonite Alpine er piggfrie vinterdekk for varebiler og distribusjonskjøretøy utviklet for sentraleuropeiske forhold. Med silica gummiblanding har dekket gode egenskaper på våte, slapsete og snødekte veier.
Pris fra 1248 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Argonite RV-4

Argonite RV-4 fra Radar er gode sommerdekk for mindre lastebiler. Holdbare dekk som varer lenge og er stabile. De har vannplaningsbeskyttelse og lavt støynivå.
Pris fra 606 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB

Argonite RV-4 Trailer

Radar Argonite RV-4 Trailer fra Radar er gode sommerdekk for tilhengere. Holdbare dekk som varer lenge og er stabile.
Pris fra 1049 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB

Dimax Alpine

Radar Dimax Alpine - piggfrie dekk for personbiler og SUV-er.
Pris fra 756 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): A 68dB

Dimax Ice

Radar Dimax Ice er et piggfritt vinterdekk for personbiler og SUV-er. Dekket gir sikkerhet og kontroll på vinterveier.
Pris fra 784 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): A 69dB

Dimax Ice Lock

Dimax Ice Lock er et piggdekk for personbiler, CUV-er og SUV-er. Dekket gir sikkerhet og kontroll under nordiske vinterforhold.
Pris fra 963 kr/stk

Dimax R8

Radar Dimax R8 sommerdekk er spesielt designet for personbiler med høy ytelse, og tilbyr en flott blanding av utmerket grep på vått og tørt underlag, presis håndtering og komfort.
Pris fra 910 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB

Dimax R8+

Radar Dimax R8 + er designet for moderne personbiler, CUV & SUV-biler med god ytelse. Dekket har et asymmetrisk mønsterdesign som gir gode kjøreegenskaper ved høye hastigheter uten å gi avkall på komforten.
Pris fra 722 kr/stk

Dimax Winter Sport

Radar Dimax Winter Sport er piggfrie dekk for europeiske forhold med avansert silica gummiblanding for godt grep på våte, glatte og snødekte veier.
Pris fra 800 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB

Renegade A/T-5

Radar Renegade A/T5 er et all-terrain dekk designet for bruk på lette lastebiler og SUV-er. Dekket har den innovative Stone Ejector-teknologien, steinutløsere som forhindrer at skarpe steiner fester seg i dekket, som forlenger levetiden.
Pris fra 1538 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 75dB

Renegade R7 M/T

Radar Renegade R7 M/T er designet for terrengkjøring under tøffe forhold. En forsterket konstruksjon med et aggressivt mønster gir et dekk som tåler de mest utfordrende forhold et dekk kan bli utsatt for.
Pris fra 2692 kr/stk

Renegade R/T Plus

Radar Renegade R/T Plus kommer med ny avansert gummiblanding og nytt mønster med stive ribber som gir nøyaktig styring og stabil bremsing. Optimalisert lettvektkonstruksjon som gir lav rullemotstand og lavere drivstofforbruk.
Pris fra 2423 kr/stk

Rivera Pro 2

Radar Rivera Pro 2 er et allsidig sommerdekk med god ytelse og sikre kjøreegenskaper. Passer for små og mellomstore familiebiler som setter sikkerhet høyt.
Pris fra 327 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 70dB

RPX-800

Radar RPX 800 sommerdekk er en stillegående partner for sikker og jevn sommerkjøring. Dette sommerdekket er designet for kompakte og mellomstore biler.
Pris fra 617 kr/stk

RPX-800+

Radar RPX-800+ er et komfortabelt dekk som passer godt til urban langkjøring, som krever høy fart og godt grep. Dette er økonomiske dekk som skal levere kraft og stabilitet til tross for variasjoner i det nordiske sommerværet.
Pris fra 1169 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 72dB

RPX 800+ SUV

Radar RPX-800+ SUV er et komfortabelt dekk som passer godt til urban langkjøring, som krever høy fart og godt grep. Dette er økonomiske dekk som skal levere kraft og stabilitet til tross for variasjoner i det nordiske sommerværet.
Pris fra 1335 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): B 72dB

RW 5 Ice SUV

Radar RW 5 Ice SUV er et piggfritt vinterdekk for SUV-er. Det er laget av en gummiblanding som forblir fleksibel, selv under ekstreme vinterforhold. Dekket er utviklet for å øke kjørekomforten og sikkerheten.
Pris fra 786 kr/stk

Radar – kvalitetsdekk til gunstige priser

Radar Tyres er et anerkjent dekkmerke som tilhører Omni United, en ledende leverandør av dekk og felger over hele verden. Med sitt hovedkontor i Singapore og global tilstedeværelse i over 80 land, har Radar et solid rykte for å levere kvalitetsdekk til konkurransedyktige priser.

De tilbyr et bredt spekter av dekk for ulike kjøretøytyper, som inkluderer personbiler, SUV-er, varebiler og lastebiler. Radar Tyres er kjent for å levere kvalitetsdekk til gunstige priser, som ofte ligger noe under det andre tilbydere i bransjen tilbyr. Deres dekk er utviklet med fokus på ytelse, sikkerhet og lang levetid. Det legges vekt på innovasjon, der de bruker avansert teknologi i produksjonsprosessen for å sikre høy kvalitet og pålitelighet i sine produkter.

Radar dekk – god verdi for pengene

Kvalitet og pålitelighet er kjernefokus hos Radar. Selskapet legger stor vekt på innovasjon og investerer i avansert teknologi for å sikre at deres dekk oppfyller høye, europeiske standarder. Gjennom grundig forskning og utvikling tar Radar sikte på å forbedre ytelsen, sikkerheten og levetiden til sine produkter. Dette sikrer at sjåfører kan ha tillit til at dekkene deres kan håndtere varierte vei- og føreforhold.

Ved å velge Radar kan du dra nytte av deres pålitelige og kostnadseffektive dekk. Enten det er for daglig pendling, eventyr på landeveien eller tungtransport, leverer Radar dekk som møter sjåførenes forventninger til kvalitet, ytelse og sikkerhet. Selskapet slår også et slag for miljøet, og gjør sitt for å utvikle et bærekraftig arbeid. Et eksempel på dette er deres karbonnøytrale dekkproduksjon, som har pågått siden 2013.

Sommerdekk fra Radar

Den norske sommeren kan være så mangt, fra stekende sol til øsende regn. Sommerdekk som brukes her til lands bør derfor være i stand til å kunne takle et bredt spekter av utfordringer. Spesielt bør de ha et utmerket våtgrep, med fokus på å drenere bort vann fra veibanen og redusere faren for vannplaning.

Sommerdekk fra Radar har en spesialutviklet gummiblanding som er tilpasset varmere temperaturer. Dette bidrar til å opprettholde godt veigrep og stabilitet under akselerasjon, bremsing og i svinger. Dekkene er også designet for å redusere støy og vibrasjoner, noe som gir en jevnere og mer behagelig kjøreopplevelse. Dette er spesielt verdsatt på lengre turer eller ved kjøring på motorveier.

Radar Dimax R8 er designet for høyere hastigheter og sportslig kjøring, og er en av produsentens mest populære dekk. Dekket er godkjent for hastigheter opptil 300 km/t, og har spesielt fokus på stille og komfortabel kjøring. Oppfølgeren Dimax R8+ kommer med en høy andel silisiumdioksid i gummiblandingen og passer til moderne personbiler og SUV-er med høy ytelse.

Vinterdekk fra Radar

Radar tilbyr rimelige vinterdekk som egner seg for bruk i Norden, uten å gå på kompromiss av kvaliteten. Deres vinterdekk er et pålitelig valg for sjåfører som står overfor krevende værforhold og glatte veier, og er konstruert med spesielle gummiblandinger som forblir myke og fleksible selv ved lave temperaturer. Dekkene har dypt plasserte lameller og et gripende mønster som bidrar til å øke trekkraften på glatte overflater med snø og is.

Det piggfrie vinterdekket Radar Dimax Ice er et utmerket valg som sørger for trygg vinterkjøring, selv under tøffe skandinaviske forhold. Dekket har en ekstra myk gummiblanding, som gir godt grep selv når det er svært kaldt. Mønsterdesignet er selvrensende og kombineres med tusenvis av ekstra gripekanter for et eksepsjonelt grep på hardpakket snø.

Piggdekk fra Radar

Hvis du er ute etter maksimalt grep på isete vinterveier vil et piggdekk som oftest være det tryggeste valget. Radar kan tilby tøffe vinterdekk med pigger, spesielt utviklet for å takle selv de mest utfordrende forholdene, i svært gunstige prisklasser. Radar Dimax Ice Lock er den nye generasjonen tøffe piggdekk, konstruert for å takle nordiske forhold. Dekket har spesielle Tikka Spike-pigger, som gir forbedret grep og bremseegenskaper på is og hardpakket snø.

Velg dekk som passer til ditt kjøretøy

Hos Vianor vil du finne Radar-dekk til flere ulike typer kjøretøy. Uansett hvilken dekktype du trenger, har vi førsteklasses produkter til personbiler, SUV-er, bobiler og varebiler. Sørg for å velge dekk som passer til din bil og ditt bruk:

  • Sørg for at du har riktig dimensjon. Du finner informasjon om bilens dekkstørrelser i vognkortet. Du kan også bruke dekksidemerkingen til å lese av mye nyttig info.
  • Velg dekk basert på din kjørestil. Dekkene burde være tilpasset vei, vær og føreforhold der du bruker dem mest. Det kan også være verdt å tenke over om du vil ha sportslige dekk, dekk med lav rullemotstand, lav eller høy profil, og så videre.
  • Vi hjelper deg gjerne. Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg med råd og tips. Kontakt oss for å få hjelp til å velge dekk som passer til ditt kjøretøy, eller kom innom våre serviceverksteder for å prate med våre eksperter.

Vi dekker alle dine behov innenfor bil og dekk under ett tak. Kjøp dekk fra Radar og flere andre anerkjente leverandører online i vår nettbutikk, og benytt deg av våre mange servicer – vi tilbyr også et førsteklasses dekkhotell der vi lagrer sesongdekkene dine.

God tur og trygg reise!