Kjøp piggdekk

Piggdekk - stort utvalg hos Vianor

Kjøp piggdekk

IcePro 3

GT Radial IcePro 3 er et nytt piggdekk med en helt ny gummiblanding som er tilpasset nordiske forhold. Dekket har en helt ny pigg som er strategisk plassert over hele dekkmønsteret for best mulig is- og snøgrep. Sammenlignet med forgjengeren har grepet på is og kjøreegenskaper i snø så vel som våtgrep forbedret seg betydelig.
Startpris fra 1020 kr/stk

Premium piggdekk er et trygt valg for nordisk vinterkjøring.

Nordiske vinterveier stiller høye krav til piggdekk. Snø, is og slaps gir krevende kjøreforhold, og veien kan bli ekstremt glatt. Selv om vinterene generelt blir mildere, synker ofte temperaturen under null om natten og isen ligger på veien. Om vinteren kan værforholdene skifte raskt, noe som betyr at piggdekkene også må yte maksimalt også der snøen har smeltet. 

Vianors sortiment tilbyr et omfattende utvalg av premium piggdekk, som sikrer best grep og ytelse i det krevende nordiske været. Hos oss finner du de beste Nokian Hakkapeliitta piggdekkene, Nokian Nordman piggdekk og et bredt spekter av piggdekk fra andre meritterte dekkprodusenter.

Piggdekk 2021

Vårt utvalg inkluderer nye piggdekkmodeller vinteren 2021-2022 for å gi deg den beste kjøreopplevelsen på våre iskalde vinterveier. Nokian Hakkapeliitta 10 er det siste tilskuddet til Nokian Tyres’ Hakkapeliitta-familie, en serie piggdekk utviklet spesielt for våre krevende, nordiske vintre.

Vi ønsker at du skal finne de beste piggdekkene til bilen din, og derfor har vi valgt en rekke dekk i vårt utvalg, fra forskjellige produsenter i forskjellige størrelser. Enten du leter etter piggdekk i størrelse 205/55R16, 195/65R15, 205/60R16 eller andre, finner du de riktige størrelsene i vårt produktutvalg.

Skift til piggdekk hos Vianor

Du trenger ikke å bekymre deg for å skifte vinterdekk. Vianors erfarne personell monterer dine piggdekk raskt og problemfritt, og du kan også være trygg på at dekkene dine er korrekt montert. Les mer om Vianors dekkmontering.

Rimelige piggdekk

Ved valg av dekk kan billige piggdekk være et tiltalende alternativ. Imidlertid er ofte billige piggdekk ikke i stand til å matche grepet til premium vinterdekk på glatte veier, selv om piggene sitter tett. Hovedforskjellene mellom premium piggdekk og billigere piggdekk er at premium piggdekk testes grundigere for å oppfylle de høyeste standardene med hensyn til pigger og piggplassering, dekkmønster, konstruksjon og gummiblanding. Ved kjøp av nye piggdekk, er det smart å ta hensyn til dekkets egenskaper. Selv om rimeligere piggdekk har en lavere innkjøpspris, har premium piggdekk vanligvis lengre levetid, og dermed reduseres prisforskjellen gjennom dekkets livssyklus.