Piggdekk

Produsent

Bredde

Profil

Felg

Kjøretøytype

Type dekk

Pris er for den minste str.

Regler og råd om dekk

Piggdekk er et trygt valg for varierende værforhold

På grunn av vinterens varierende værforhold er det svært viktig at dekkene gir et bra grep. Kjøringen foregår trygt både på isete og nedsnødde veier når bilen har riktig type vinterdekk. Piggdekk er det mest pålitelige og trygge valget for varierende værforhold fordi de beholder grepet både på nedsnødde og isete veier. På isete veier biter piggene seg fast på det glatte underlaget og gir bilen de beste mulige styreegenskapene og den korteste mulige bremselengden til tross for vanskelige forhold.

Kontroller hvordan piggdekkene dine ser ut

Før vinteren er det en god idé å sjekke hvordan piggdekkene ser ut. Kontroller at dekkene har igjen tilstrekkelig med pigger og at de sitter godt fast. Piggdekk uten pigger er farlige og gir langt fra like gode kjøreegenskaper som piggfrie vinterdekk. Pigger som beveger seg eller bøyer seg, er en sikkerhetsrisiko ettersom de reduserer veigrepet betydelig.

Vianors dekktjenester

Riktig oppbevaring forlenger dekkenes levetid betydelig. På Vianors dekkhotell oppbevares dekkene dine under de riktige forholdene, beskyttet mot lys, fukt og høy varme. Når dekkene dine oppbevares på Vianors dekkhotell, kontrollerer fagfolkene våre automatisk tilstanden på dekkene dine og kontakter deg når det er på tide å kjøpe nye vinterdekk. Medarbeiderne våre hjelper deg når du skal velge vinterdekk som passer best til dine behov, og monterer deretter dekkene. Vianor kan også balansere dekkene og reparerer et skadet dekk.

Stor dekkjede, bredt utvalg av vinterdekk

I Vianors dekkutvalg finnes vinterdekk fra Nordman, Bridgestone, GT-Radial og Nokian til personbiler, lette lastebiler og jeeper til bykjøring. Det finnes mer enn 70 Vianor-anlegg over hele Sverige, fra nord til sør, noe som betyr at du alltid har et Vianor-dekkverksted i nærheten når det blir aktuelt å kjøpe nye vinterdekk. Det er til og med enkelt å kjøpe nye vinterdekk i Vianors nettbutikk. Her kan du lese mer om Vianors dekkutvalg og velge vinterdekk og servicetjeneste for dine behov.

NYHET! Hakka-garantiTestvinnerTilbud! Nokian Hakkapeliitta 9 Nokian Hakkapeliitta 9 er utstyrt med en revolusjonerende piggteknologi, som er den eneste av sitt slag i verden. Dekkene gir fremragende sikkerhet, utviklet spesielt for nordiske vintre. Stabile og balanserte kjøreegenskaper i all slags vær. Støysvakt og med lav rullemotstand, noe som vil gi lavt drivstofforbruk.
Startpris fra 1090kr
Legg til i handlevogn
Nokian Hakkapeliitta 5 Piggdekket Nokian Hakkapeliitta 5 gir meget godt grep selv på utfordrende føre.
Startpris fra 482kr
Legg til i handlevogn
TestvinnerHakka-garantiTilbud! Nokian Hakkapeliitta 8 Med piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 får du sinnsro på vinterveiene. Dekket bringer vinterkjøringen inn i en helt ny tidsepoke, hvor sikkerheten på vinterveiene og reduksjonen i veislitasjen er avgjørende. Dekkets overlegenhet synes for eksempel i grepet under bremsing og akselerasjon, i slitestyrken og i den utmerkede kjørekomforten.
Startpris fra 961kr
Legg til i handlevogn
Nokian Hakkapeliitta 7 Nokian Hakkapeliitta 7 -piggdekk er en mangfoldig testvinner som gir brukeren en jevn kjørenytelse under alle forhold.
Startpris fra 730kr
Legg til i handlevogn
NYHET! Tilbud! Nokian Nordman 7 De nye, pålitelige og slitesterke piggdekkene Nokian Nordman 7 og Nokian Nordman 7 SUV har en unik pigg-teknologi som gjør vinterkjøringen trygg og komfortabel. Nokian Nordman-dekkene er grundig testet noe som gjør de til et trygt valg for varierte nordiske forhold med tanke på både sikkerhet og økonomi.
Startpris fra 670kr
Legg til i handlevogn
Goodyear UltraGrip Ice Arctic Goodyear Ultragrip Ice Arctic takler tøffe nordiske vintre meget godt - både på is og snø. Goodyears MultiControl Ice-teknologi gir deg bedre kontroll på isete underlag. Denne banebrytende piggteknologien øker kontakten mellom piggene og veioverflaten, og effektiviserer både gripeevnen og kjøreegenskapene på isete underlag.
Startpris fra 2993kr
Legg til i handlevogn
GT Radial Champiro Ice Pro GT Radial Champiro Ice Pro er et piggdekk med et innovativt dekkmønster, utviklet for de mest krevende vinterforhold. Snø og slaps dreneres effektivt bort og sikrer maksimalt grep. Dekket har en silica gummiblanding som sørger for gode egenskaper, også på is og vått underlag.
Startpris fra 653kr
Legg til i handlevogn
Ny! GT Radial IcePro 3 GT Radial IcePro 3 er et nytt vinterdekk designet i Europa for krevende snøforhold. Med sin bredrullede retningsbestemt slitebane gir IcePro 3 et godt grep i slaps, snø og is.
Startpris fra 907kr
Legg til i handlevogn