nokian_hakkapeliitta_7.jpg

Dekkegenskaper

Hakka-garanti

EU Label

Speed rating: 190km/h (T)
Load index: 412kg (77)

Nokian Hakkapeliitta 7

Piggdekk

nokian_hakkapeliitta_7.jpg

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Hakka-garanti

EU Label

Speed rating: 190km/h (T)
Load index: 412kg (77)

Nokian Hakkapeliitta 7 er en mangfoldig testvinner som gir brukeren en jevn kjørenytelse under alle forhold. Dekket fungerer pålitelig uansett føre og tilpasser seg smidig plutselige endringer i føret eller veigrepet. Kjøreopplevelsen med piggdekket Nokian Hakkapeliitta 7 er enestående balansert og behagelig. Den fleksible kjøreoppførselen skyldes en ny innovasjon: luftdemperne som demper slaget fra piggene er kombinert med den mangekantede ankerpiggen. Den nye innovasjonen går under navnet Air Claw Technology og i tillegg til å maksimere kjøregleden reduserer den veislitasjen, demper dekkstøyen og forlenger levealderen til piggene.

Nokian Hakkapeliitta 7 gir ekstremt grep under alle forhold

Slitebaneblandingen i Nokian Hakkapeliitta 7 består av en kombinasjon av naturgummi, silica og rapsolje. Takket være slitebaneblandingen bevarer Nokian Hakkapeliitta 7 det utmerkede grepet under all forhold, enten det dreier seg om snødekte, isdekte eller våte veier, og slitestyrken til dekket er glimrende. Den enestående slitebaneblandingen sikrer også lav rullemotstand, og takket være det sparer dekket både drivstoff og miljø.

Det symmetriske mønsteret på piggdekket Nokian Hakkapeliitta 7 har bestemt rulleretning. Dekket fungerer også pålitelig på bar asfalt, da støtteribben midt i mønsteret stabiliserer dekket og forbedrer sidegrepet. Dekket drenerer effektivt bort snø og slaps.

  • mangfoldig testvinner
  • utrolig grep under alle forhold
  • jevn og smidig kjøreopplevelse