Piggfrie vinterdekk

Produsent

Bredde

Profil

Felg

Kjøretøytype

Type dekk

Pris er for den minste str.

Regler og råd om dekk

Piggfrie vinterdekk – valget for bileieren som ønsker komfort

Piggfrie vinterdekk er et komfortabelt og stillegående vinterdekkvalg. I tillegg til komfort og lavt drivstofforbruk er de mer fleksible når det gjelder skifting av dekk om høsten og våren. På nedsnødde veier gir piggfrie vinterdekk et like bra, om ikke bedre, grep som piggdekk. På isete veier skal du kjøre saktere og mer forsiktig enn med piggdekk.

Valget av piggfrie dekk

Hvis du vil kjøpe piggfrie vinterdekk, er det viktig å kontrollere om dekkene er utviklet for nordiske forhold. Det finnes to typer piggfrie vinterdekk: Dekk som er utviklet for varierende nordiske forhold, og dekk som er utviklet for varmere, sentraleuropeiske forhold. På sentraleuropeiske, piggfrie vinterdekk prioriteres grep på våt vei, men de gir betydelig dårligere grep på snø og is. Derfor er piggfrie vinterdekk som er utviklet for varierende forhold i Norden, et klart sikrere valg for forholdene på svenske veier om vinteren.

Oppbevaring av piggfrie vinterdekk

Riktig oppbevaring forlenger dekkenes levetid betydelig. Dekk skal beskyttes mot lys, spesielt direkte sollys og sterkt neonlys med høyt innhold av ultrafiolette stråler. Dekkene skal også beskyttes mot fukt og høy varme. I tillegg kan for eksempel væske, olje, langvarig oppbevaring, vridning, ozon eller fall føre til skader på dekkene. På Vianors dekkhotell oppbevares dekkene dine under de riktige forholdene, beskyttet mot lys, fukt og høy varme. Når dekkene dine oppbevares på Vianors dekkhotell, kontrollerer fagfolkene våre automatisk tilstanden på dekkene dine og kontakter deg når det er på tide å kjøpe nye vinterdekk. Medarbeiderne våre hjelper deg når du skal velge vinterdekk som passer best til dine behov, og monterer deretter dekkene. Vianor kan også balansere dekkene og reparerer et skadet dekk.

 

Radar Dimax Alpine
Startpris fra 615kr
Legg til i handlevogn
Radar Dimax Ice
Startpris fra 731kr
Legg til i handlevogn
Radar Dimax Winter Sport
Startpris fra 1225kr
Legg til i handlevogn
Ny!Hakka-garanti Nokian Hakkapeliitta R3 Nokian Hakkapeliitta R3 er et piggfritt vinterdekk med den perfekte balansen mellom sikkerhet og komfort. Kjør sikkert gjennom en nordisk snøstorm, den vil være like solid under snøfylte innkjørsler som isblanke veier. Kjøringen oppleves kontrollert, presis og stillegående på både glatte og bare veier.
Startpris fra 1052kr
Legg til i handlevogn
Bridgestone Blizzak DM-V2 Blizzak DM-V2 kommer till sin fulle rett selv når den nordiska vinteren viser sin tøffeste side. Dekket er utviklet for deg som kjører på krevende nordiske veier og er avhengig av et godt veigrep i slaps, snø og på isete veier.
Startpris fra 1588kr
Legg til i handlevogn
Bridgestone Blizzak WS80 Blizzak Blizzak WS80 er et piggfritt vinterdekk konstruert for førere av biler og minibusser som vil ha sikker ytelse under krevende vinterforhold. Det gir en sikker og god håndtering, samt god bremseevne på snø, slaps og isete veier.
Startpris fra 1011kr
Legg til i handlevogn
Bridgestone Driveguard Winter Bridgestone Driveguard Winter er et innovativt piggfritt vinterdekk som gir deg muligheten til å beholde kontrollen etter en punktering. Du kan trygt kjøre til et stoppested der du kan reparere eller bytte dekket.
Startpris fra 2546kr
Legg til i handlevogn
Nokian Nordman RS2 Nokian Nordman RS2 gir sikre kjøreegenskaper på alle slags føre. Nokian Nordman RS2 piggfritt dekk garanterer slitesterk, pålitelig og trygg kjøring i den nordlige vinteren. Pumpelamellene er en nyskapning fra Nokian Hakkapeliitta dekk som gir ekstra grep på våt is.
Startpris fra 725kr
Legg til i handlevogn
Bridgestone Blizzak VRX
Startpris fra 3111kr
Legg til i handlevogn
Bridgestone Blizzak WS70 Piggfritt vinterdekk utviklet for deg som kjører på krevende nordiske veier og er avhengig av et godt veigrep i slaps, snø og på isete veier.
Startpris fra 1277kr
Legg til i handlevogn
Goodyear UltraGrip Ice 2 Goodyear Ultragrip Ice 2 har et aggressivt grep på alle typer vinterføre og har gode egenskaper på is, selv ved svært lave temperaturer. ActiveGrip-teknologien som dekket er utstyrt med opprettholder best mulig kontakt med ekstremt glatte veiflater. Kombinert med frysetilpasset blanding gir ActiveGrip-teknologi overlegen ytelse på is.
Startpris fra 2836kr
Legg til i handlevogn
GT Radial Champiro Winterpro GT Radial Champiro WinterPro er et piggfritt dekk konstruert for nordiske vinterforhold, utviklet for å gi din sportsbil et godt veigrep - uansett værforhold. Dekkets gummiblanding og mønster gir meget godt grep og bremsegenskaper under alle vinterforhold.
Startpris fra 571kr
Legg til i handlevogn
NYHET! GT Radial Winterpro 2 GT Radial Radial Winterpro 2 er utviklet for å møte behovene til sjåfører som er avhengig av gode kjøreegenskaper og presisjon gjennom vinterens mange værskifter og underlag. GT Radial har laget vinterdekk med symmetrisk mønster og slitebane for å gi super kontroll under vanskelige føreforhold.
Startpris fra 489kr
Legg til i handlevogn
Radar RW 5 Ett allround piggdekk som gir godt grep under våte forhold, snø og slaps
Startpris fra 795kr
Legg til i handlevogn
Radar RW 5 Ice Radar RW 5 Ice er laget av en gummiblanding som forblir fleksibel, selv under ekstreme vinterforhold. Dekket er utviklet for å øke kjørekomforten og sikkerheten - og med dekkenes kjøreegenskaper blir det topprangerte som Radar-dekk.
Startpris fra 524kr
Legg til i handlevogn
GT Radial Champiro Winterpro HP GT Radial Champiro WinterPro er et piggfritt dekk konstruert for nordiske vinterforhold, utviklet for å gi din sportsbil et godt veigrep - uansett værforhold. Dekkets gummiblanding og mønster gir meget godt grep og bremsegenskaper under alle vinterforhold. Ny gummiblanding med silica gir også meget gode egenskaper på is og våt asfalt.
Startpris fra 993kr
Legg til i handlevogn
Ovation W586
Startpris fra 483kr
Legg til i handlevogn