Dine fordeler

  • Vi vil at du skal bli fornøyd med dine nye MC-dekk. Derfor jobber vi med et stort utvalg av MC-dekk fra kjente leverandører som Dunlop, Michelin, Pirelli, Bridgestone, Metzeler og Continental m.fl. 
  • Valget av dekk påvirker hvordan ditt kjøretøy fungerer og oppleves på vegen. Derfor er riktig valg av MC-dekk svært viktig. Vi hjelper deg med å finne dekk som passer til din type motorsykkel og kjørestil. 
  • Vi gjør ditt dekkbytte bekvemt og enkelt for deg. Vi monterer og balanserer ditt MC-dekk.

Service som inngår

  • Montering av dekk på løse hjul
  • Balansering av dekk på løse hjul

Tilleggstjenester

  • Om du ønsker å få hjulene skiftet og montert direkte på motorsykkelen, ber vi deg kontakte din nærmeste verksted for mer informasjon.

Kjør trygt med nye MC-dekk!

Vi hjelper deg gjerne med valg av dekk til din motorsykkel! Send inn dine ønsker til oss så svarer vi deg raskt.

Få pristilbud på nye MC-dekk

Mer om vår MC dekkservice

Gode og riktige dekk gjør alltid kjøringen bedre, uansett kjøretøy. Hos Vianor vil du finne et stort utvalg dekk av høy kvalitet, for både små og store motorsykler av alle slag. Om du er ute etter nye MC-dekk, kan du bruke vår dekkvelger til å fylle inn mål for bredde, profil og felg, slik at du raskt finner fram til dekkene som passer din motorsykkel eller scooter.

Når du kjøper dekk gjennom oss, er du ikke bare sikret et kvalitetsdekk som er skikket til å takle alle utfordringene de utsettes for, men vi sørger også for at dekkene sitter som de skal. Kvalifiserte fagfolk monterer og balanserer dekkene dine, slik at de yter optimalt. Med vår MC dekkservice kan du stole på at både du og din tohjuling er i trygge hender!

Vianor hjelper deg å velge riktige MC-dekk

Det er lite som slår frihetsfølelsen man får av å kjøre motorsykkel. For mange er motorsykkel synonymt med ferieturer og avkobling. Desto viktigere er det å finne de riktige dekkene til din motorsykkel, slik at du kan nyte kjøringen til det fulle - uten bekymringer. Kjørestil og generell bruk har mye å si for hvilke dekk du burde velge til din MC eller scooter, uansett om du skal ut på langtur eller bruke sykkelen i det daglige. Vi har alle typer MC-dekk for bane, vei og terreng, og hjelper deg gjerne å finne de perfekte dekkene!

Gjennom vår MC dekkservice hjelper vi deg å finne dekkene som passer for deg og ditt bruk. Velg og vrak mellom flere typer onroad-dekk, som gir pålitelig ytelse for all slags hverdagsbruk. Vi har også et like bredt utvalg av robuste offroad-dekk, som både kan brukes på vanlig vei, men er også spesielt godt egnet for utfordrende terrengkjøring.

MC- og scooter-dekk for alle forhold

I vårt sortiment har vi også MC-dekk som er spesielt utviklet for å takle bestemte forhold, samt originaldekk til spesifikke modeller fra f. eks. Harley-Davidson, Yamaha, Suzuki og Honda. Kom innom et av våre verksteder, for en lærerik og hyggelig prat med entusiastiske fagfolk!

Dekk du selv er komfortabel med har mye å si for kjøregleden, og gir både økt trygghet og sikkerhet på veien. Vi fører MC-dekk fra Dunlop, som er den markedsledende leverandøren med mange testvinnere. Dekkprodusenten har lang erfaring og en stolt historie som vitner om lidenskap for ytelse og presisjon. Med MC- og scooter-dekk fra Dunlop er du alltid sikret et produkt av høy kvalitet.

Andre servicer hos Vianor

I likhet med vår MC dekkservice, kan du også få flere andre servicer utført hos Vianor. Over halvparten av våre avdelinger over hele landet er godkjente bilverksteder der du kan få utført bilservice, der vi utfører servicen i henhold til produsentens spesifikasjoner. Merk også at hvis du har nybilgaranti på ditt kjøretøy, fortsetter denne å gjelde selv etter du har fått utført servicen hos oss.

Vi tilbyr også bilservice for din el- eller hybridbil, der våre mekanikere med spesialopplæring tar seg av jobben.

Skulle du ha behov for å få utført andre tjenester for ditt kjøretøy, kan du være trygg på at Vianor tar seg av jobben! Vi har et bredt utvalg dekk- og bilservicer for kjøretøy i alle former og størrelser. Kom innom oss for en prat og evaluering, eller bestill time direkte online.

God tur og trygg reise!