Felger I Stort utvalg - kjøp på nett

Sølv, matt svart, high gloss, antrasitt, tofarget?
5-eiker, 10-eiker, 15-eiker, konkav eller med en spesiell effekt?


Mulighetene hos Vianor er mange! Med Vianors felgvelger finner du lett de riktige felgene til bilen din. Vi har et bredt utvalg av felger i høy kvalitet. Vi hjelper deg med å finne riktig felg som passer din bil, i en stil og prisklasse som passer deg. Du kan også kontakte ditt nærmeste Vianor serviceverksted


OBS: leveringstid på felger kan variere - vi kontakter deg dersom vi trenger mer enn 5 dager på oss.

Sapphire FF

En svært elegant og uttrykksfull flereiket felg med Flowforming-teknologi som betyr ekstra lav vekt. Audi og Volvo OE-kopper passer. Grå metallic finish med polert front.
Startpris fra 3451 kr/stk

Spark G.BLK/Grey

Trendy felg med fem eiker og pigmentert klarlakk. Mercedes OE-kopp passer. Lakkert i blank svart med polert front og grå klarlakk.
Startpris fra 3042 kr/stk

Spark G.BLK/RED

Trendy felg med fem eiker og pigmentert klarlakk. Mercedes OE-kopp passer. Lakkert i blank svart med polert front og rød klarlakk.
Startpris fra 3042 kr/stk

Turismo FF

Flowforming-teknologi som betyr ekstra lav vekt. Tilgjengelig i 19'' og 20'' med forskjellige bredder.
Startpris fra 3931 kr/stk

Turismo FF G-Gun/Pol

Flowforming-teknologi som betyr ekstra lav vekt. Tilgjengelig i 19'' og 20'' med forskjellige bredder. Blank Gun-finish med polerte kanter.
Startpris fra 4064 kr/stk

Volcano

Sporty og tøff tieiket felg - konkav i brede dimensjoner. Produsert ihh til TÜV og JWL kvalitetsstandard.
Startpris fra 4053 kr/stk

Et stort utvalg felger hos Vianor

Hjul er en langsiktig investering i utseendet og egenskapene til bilen din. Hos Vianor finner du et stort utvalg elegante felger som gjør at bilen din skiller seg ut. Enten du er ute etter noen ekstra stilige felger til sommersesongen, eller felger som passer best for helårsbruk, så finner du et omfattende sortiment av forskjellige design og dimensjoner i Vianors nettbutikk og ute på servicepunktene. Det er bare å velge det som passer din bil.

Finn enkelt dine nye felger ved hjelp av vårt felgsøk

Å velge riktige felger trenger ikke være vanskelig. Vi har laget et felgsøk for å hjelpe deg med å finne felgene som passer til din bil. Du legger ganske enkelt inn bilens registreringsnummer, og i resultatlisten finner du de aktuelle felgene som passer. Du kan også bla gjennom felger ut i fra bilmodell ved å oppgi bilmerke, produksjonsår, modell og motor. Det er også enkelt å bla gjennom felgene ved hjelp av felgstørrelsen: velg felgstørrelse, innpress og boltsirkel, og her vil du finne felgene basert på informasjonen du har oppgitt i søket.

Månedens Deal - kampanjepris på Vianor Oljeskift Pluss

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele august tilbyr vi bilservicen Vianor Oljeskift Pluss til kun kr. 1895,-!

Til kampanjen! ×