Slik spiller du

Du skal forsøke å sprekke så mange oransje ballonger som mulig, mens du unngår alle sorte ballonger. Du har totalt 3 liv, og for hver oransje ballong du bommer på eller sorte ballong du sprekker, så koster det 1 liv. Jo flere oransje ballonger du klarer å sprekke, jo høyere blir poengsummen din.

1. Les konkurransereglene

2. Spill spillet og prøv å få best mulig resultat

3. Legg ut konkurranseresultatet ditt i kommentarfeltet på Vianor Norges konkurransepost

4. Ta et bilde av konkurranseresultatet for kontroll dersom du skulle vinne.


Vi trekker en heldig vinner av et sett med Nokian Tyres vinterdekk.

 

Ballongspillet – konkurranse på Facebook 2021 - regler og vilkår

Disse reglene og vilkårene, samt beslutninger om konkurransen som arrangøren gjør, gjelder for alle som deltar. 

Konkurransearrangør:

Vianor AS
Leiraveien 17
2000 Lillestrøm
Tlf. 64 84 77 60

Premie:

Vi deler ut ett sett Nokian Tyres vinterdekk til personbil eller SUV til en maks verdi av kr. 10.000,-. Vinneren blir kontaktet og vi videreformidler kontakt med nærmeste Vianor serviceverksted, der vinneren kan hente ut et sett vinterdekk fra Nokian Tyres som beskrevet over.

Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter eller annen eiendom. Evt. beskatning av premien betales av vinneren.

Tid og vilkår for deltagelse i konkurransen:

Tid for deltagelse er tom. 24. oktober 2021. Alle personer i myndig alder med førerkort, utenom ansatte i Vianor AS-konsernet og deres familiemedlemmer kan delta. 

Selve deltagelsen gjøres på konkurranse-posten på Vianor Norges Facebook-side. Konkurransen er ikke sponset, støttet, administrert eller på noen måte knyttet til Facebook. Alle deltagere må ha en fullstendig profil på Facebook. For å delta i konkurransen må du legge ut poengsummen (score) du har oppnådd. Ta et bilde av denne for evt. kontroll ved kåring av vinner. Vinneren kåres av Vianor AS. 

Vinneren kontaktes av Vianor AS via melding på Facebook, og må besvare og bekrefte at premien ønskes mottatt, senest en uke etter at meldingen er sendt. Hvis ikke, kåres ny vinner. Vinnerens navn vil bli publisert på Vianor Norges Facebook-side.

Behandling av personlig data:

Deltagerens personinformasjon behandles i tråd med personvernlovenLes mer om personvernloven.

Arrangøren kan bruke kontaktinformasjon som deltageren har oppgitt i konkurransen for å informere han/henne om saker som har med konkurransen å gjøre. 

Bruk av materialet:

Arrangøren av konkurransen har rett til å bruke alle svar, bilder eller annet materiale ("materiale") som deltakeren sender til Vianor for bruk i egne kommunikasjons- og markedsføringsformål og i alle deres kanaler uten begrensninger eller separate betingelser. Deltakeren blir ikke kompensert for bruken av materialet. Deltakeren er ansvarlig for å sikre at materialet ikke krenker noen immaterielle rettigheter eller andre rettigheter til en tredjepart. Deltakeren er også ansvarlig for at alle personer i materialet har gitt sitt samtykke til å bruke materialet i denne konkurransen i henhold til vilkårene. Deltakeren er ansvarlig for eventuelle skader som kan oppstå for Vianor hvis deltakeren ikke følger reglene i konkurransen.

Endringer i regler og vilkår:

Deltakeren i konkurransen forplikter seg til å følge de offisielle reglene som gjelder for konkurransen som bekrevet av arrangøren. Arrangøren forbeholder seg retten til å gjøre endringer. Eventuelle endringer informeres på kampanjesiden: https://vianor.no/kampanje/

Andre forhold:

Konkurransearrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader eller skader som har med deltakelse i konkurransen eller mottakelse av premien å gjøre. Konkurransearrangøren er ikke ansvarlig for datakommunikasjon, funksjonen til konkurransesiden på Facebook eller for andre lignende ting som kan påvirke gjennomføringen av konkurransen eller deltakelsen i den.