Lagertømming vinterdekk hos Vianor 14.-20. februar

Vi forlenger lagertømmingen av vinterdekk til 27. februar

Februar er vinterferietid - gjør et kupp på nye vinterdekk!
Vi rydder plass til vårens nyheter og tilbyr nå 20% rabatt ved kjøp her i nettbutikken på nesten 60 vinterdekk-dimensjoner!
I tillegg kan vi friste med mange ekstra lagertømmingstilbud ute i butikkene.

Blant tilbudene under finner du bl.a Nokian Hakkapeliitta R3, et testvinnende piggfritt vinterdekk med fantastiske egenskaper.
Ta også kontakt med din nærmeste Vianor-avdeling for flere lokale knalltilbud.

Slå to fluer i en smekk: gjør bilturen til hytta trygg og avslappende OG bli ferdig skodd til neste vintersesong.

Kampanjen gjelder kun hos Vianors egeneide butikker og så langt lageret rekker. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattavtaler.
Gjelder ved kjøp tom. 27.02.2022. Med forbehold om skrivefeil.

Dekk

Winterpro 2

GT Radial Winterpro 2 er et nytt piggfritt vinterdekk med retningsbestemt mønster, som med et stort antall seiper sikrer best mulig grep på glatte underlag. Dekket er utviklet for å møte kravene til gode kjøreegenskaper og høy presisjon igjennom vinterens skiftende vær- og føreforhold.
669 kr/stk Pris fra 502 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: E
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 69dB

IcePro 3

GT Radial IcePro 3 er et nytt piggdekk med en helt ny gummiblanding som er tilpasset nordiske forhold. Dekket har en helt ny pigg som er strategisk plassert over hele dekkmønsteret for best mulig is- og snøgrep. Sammenlignet med forgjengeren har grepet på is og kjøreegenskaper i snø så vel som våtgrep forbedret seg betydelig.
878 kr/stk Pris fra 658 kr/stk

Dimax Ice

Radar Dimax Ice - en ny generasjon piggfrie dekk fra Radar utviklet for nordiske forhold. Dekket har et retningsmønster med et stort antall seiper og fungerer godt selv i svært lave temperaturer.
921 kr/stk Pris fra 691 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): A 69dB

Dimax Ice Lock

Radar Dimax Ice Lock - En ny generasjon piggdekk fra Radar utviklet for nordiske forhold. Dekket har retningsbestemt mønster med full senterribbe, noe som gjør det stabilt med god styreevne.
1062 kr/stk Pris fra 797 kr/stk

Dimax Alpine

Radar Dimax Alpine er et piggfritt vinterdekk utviklet for europeiske forhold med en høy andel silisiumdioksyd i gummiblandingen for gode vinteregenskaper. Optimalisert rammekonstruksjon og mønsterdesign gjør dekket behagelig og stille.
1057 kr/stk Pris fra 793 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): A 69dB

RW 5 Ice SUV

Radar RW 5 Ice SUV er et piggfritt vinterdekk for SUV-er. Det er laget av en gummiblanding som forblir fleksibel, selv under ekstreme vinterforhold. Dekket er utviklet for å øke kjørekomforten og sikkerheten.
1176 kr/stk Pris fra 882 kr/stk

Velkommen til Vianor!

Vianor er spesialist på dekk- og bilservice og består av over 1 500 serviceverksteder i 25 land. Hos oss finner du alle typer dekk
til personbiler, varebiler og lastebiler, samt MC, landbruk, last og tunge spesialmaskiner.

Vianor betyr «nordisk vei», og det er nettopp på de nordiske veiene vi har hentet erfaringen og kunnskapen vår. Som medlem av
Nokian Tyres Group kan vi trygt foredle kunnskapen om hva de nordiske veiene krever, slik at du som kunde kan nyte godt
av kvalitet, erfaring og stor fagkunnskap.

De siste årene har vi satset stort på bilservicetjenester, og i dag er de fleste av våre servicepunkter godkjente bilverksteder
og kontrollorgan for Statens Vegvesen. Du kan dermed utføre bl. a. EU-kontroll (PKK), hjulstillingskontroll, reparasjoner
og originalservicer hos oss.

Uansett hvor i verden du ferdes, så ønsker vi deg en trygg reise.

Har du spørsmål om dekk, miljø, oppbevaring eller lovverk, så ta en kikk i vår Dekkipedia.