Dine fordeler

 • Hos Vianor har vi lang erfaring med dekk- og felgservice.
 • God utdanning og erfaring hos vårt personal.
 • Avanserte verktøy for sikker og effektiv dekkmontering.
 • En behagelig kundeopplevelse inkludert kaffe, lesestoff og gratis Wi-Fi mens du venter.

Servicen inkluderer

 • Montering av dekk på felg.
 • Nye ventiler.
 • Korrekt lufttrykk.
 • Hjulbalansering og vekter.
 • Dekkskift av/på bilen
 • Etterstramming av hjulbolter etter 10 mils kjøring (kostnadsfritt gjenbesøk).
 • Gjenvinning av dine gamle dekk.

Tilleggstjenester

 • TPMS-kontroll og programmering
 • TPMS-sensorer
 • Vask av hjulene

Startpris fra 2200kr

Vi monterer dekket på felg, og balanserer hjulet innen vi til sist monterer det på bilen. Alt for en sikker reise! (prisen gjelder for 4 dekk)

Mer om dekkmontering og dekkservice

Alle bileiere må gjennom et dekkskifte før eller siden, enten det er når helt nye dekk skal monteres på kjøretøyet, eller når det skal skiftes mellom sommerdekk og vinterdekk. Noen velger å gjennomføre dekkskiftet på egenhånd, mens andre foretrekker å få jobben utført profesjonelt. Det krever en god del utstyr og erfaring for å sikre trygg og forsvarlig dekkmontering, og det er viktig at det blir gjort riktig – et feilmontert dekk kan føre til punktering og skader på dekket.

Med et dekkskifte hos Vianor er du garantert et godt resultat, utført av kvalifisert fagpersonell med lang erfaring. Vi monterer dine dekk på en eksisterende felg, og sørger for å balansere det komplette hjulet. Det sikrer både stabilitet og god styringskontroll over bilen.

Dekkservice ved kjøp av nye dekk

Servicen på denne siden gjelder skifte av egne, medbrakte dekk eller felger. Hvis du heller er ute etter nye dekk, har vi en egen service for dekkskifte ved dekkjøp. Når du kjøper nye dekk hos Vianor, legges denne tjenesten automatisk til. Vi kontroller at dekktrykket er riktig og balanserer de nye hjulene, slik at du trygt kan reise videre. Velg blant et omfattende utvalg dekk til både personbil, SUV, vare- og bobil, med mer. Vi fører både sommerdekk og vinterdekk med eller uten pigger fra flere ledende bildekkprodusenter.

Kjøp nye felger hos Vianor

Hvis du ønsker å bytte ut felgene på kjøretøyet ditt, tilbyr vi også å skifte dem som en tilleggstjeneste. Vi har et stort utvalg felger i mange ulike størrelser og dimensjoner, og du kan også bruke vår felgvelger til å finne det riktige produktet til din bil. Uansett om du er ute etter tradisjonelle sølvfargede felger, matt svart, high gloss eller tofargede, har vi felgene for deg, i mange ulike prisklasser.

Vi resirkulerer dine gamle dekk på riktig måte

Når du kjøper nye dekk, oppfordrer vi deg til å levere de gamle dekkene til oss. Vi sørger for at de blir resirkulert på riktig måte, slik at de kan bli brukt i produksjonen av nye ting – dette gjelder for alle typer bildekk, uansett kjøretøy. På den måten kan du bidra til å hjelpe miljøet! Les gjerne mer om hva som skjer med dine gamle bildekk her.

Oppbevar dekkene trygt på vårt dekkhotell

Dekk som blir oppbevart på riktig måte lever lenger. Når sesongdekkene ikke er i bruk, burde de oppbevares både tørt, svalt, og utenfor direkte sollys. Ved å sjekke inn dekkene dine på vårt dekkhotell, får du en rekke gode fordeler – du slipper også tunge løft og får mer lagringsplass hjemme. Dekkene dine vaskes og inspiseres av våre erfarne medarbeidere, før de lagres under optimale forhold. Mens dekkene dine oppholder seg på vårt hotell, er de også forsikret mot tyveri.

Andre servicer hos Vianor

I tillegg til dekkservice, kan du også få utført en rekke andre servicer hos oss. Det inkluderer ulike servicer for dekk, som blant annet dekkreparasjon dersom du har hatt et uhell, men også flere bilservicer. Ta EU-kontrollen hos et av våre mange godkjente bilverksteder, få utført et oljeskift, eller kom innom for en feilkodeavlesning dersom det lyser en lampe i dashbordet som du ikke er sikker på hva betyr.

God tur og trygg reise!