Nye dekk tilpasset dine ønsker og behov med Vianors fornøydhetsgaranti 

Tuula Kuosmanen kjøpte nye vinterdekk etter at de gamle hadde gjort nytten. Men de nye dekkene føltes annerledes, og hun bestemte seg for å bytte dem med noen andre ved hjelp av Vianors fornøydhetsgaranti. I dag kjører Kuosmanen med Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 piggdekk, og hun er mer enn fornøyd med dem. 

 

Tuula Kuosmanen kjører ganske mange kilometer, både i byen og på lange bilturer. Det viktigste for henne når det gjelder dekk er sikkerhet, bremselengde og optimalt grep. Kuosmanen, som bor i Jyväskylä, fremhever hvor viktig det er med pålitelige dekk, for eksempel på grusveier. 

 

«Jeg kjører mer med den andre bilen enn denne, som er utstyrt med Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 piggdekk. Etter min mening bør man ikke gå på akkord med sikkerheten, selv om du kjører bil nummer to. Sikkerheten bør være i høysetet for hver eneste kilometer du kjører», sier Kuosmanen. 

 

Kuosmanen kjøpte bilen ny i 2009. Hun har som mål å kjøre den i mange år ennå, noe som gjør det spesielt viktig å investere i bilen. 

 
«Man bruker jo bilene i mange år, og derfor tar jeg også godt vare på dem. Så dekk er et veldig viktig kjøp for meg. Selv om bilen har noen år på baken, må de grunnleggende tingene være i god stand». 

Både bilen og bruken påvirker dekkvalget."

- Tuula Kuosmanen

Både bilen og bruken påvirker dekkvalget  

Kuosmanen kjente allerede til Vianor fra tidligere vedlikehold av bilen. Før hun kjøpte vinterdekkene, undersøkte hun nøye alternativer, både på nettet og ved å lytte til andres erfaringer. Kuosmanen besøkte Vianors servicesenter i Laukaantie i Jyväskylä. 

 
«Hos Vianor følte jeg umiddelbart at jeg ble godt mottatt og at de lyttet til mine behov. De kompetente medarbeiderne og det store utvalget av kvalitetsprodukter virket overbevisende. Jeg satte pris på å få informasjon om ulike dekk og deres egenskaper, men jeg ønsket å ta det endelige valget selv. Hos Vianor ble jeg ikke prakket på noen løsning». 

 
Kuosmanen hadde vurdert ulike dekkalternativer grundig. Men det var først etter de første kilometerne på de nye vinterdekkene at hun innså hvordan de egentlig passet til hennes bil. Etter noen uker ble Kuosmanen overbevist om at de nye dekkene ikke var det beste valget for hennes bil og preferanser. 

 
Kuosmanen var ikke klar over Vianors fornøydhetsgaranti, men bestemte seg for å dra tilbake til servicesenteret for å høre om det fortsatt var mulig å få byttet til andre dekk. 

 

«Jeg kjenner bilen min, og det føltes ikke riktig med de første dekkene jeg valgte. Hos Vianor ble jeg nok en gang tatt varmt imot. Vi byttet først om på for- og bakdekkene for å se om det kunne ha en påvirkning på kjøreegenskapene. Siden jeg ikke merket noen forbedring, gikk vi nok en gang gjennom mine behov for å finne de riktige dekkene». 

Fornøydgarantien overgikk forventningene 

Kuosmanen valgte Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 piggdekk til bilen med fornøydhetsgarantien.  

 
«Jeg er utrolig fornøyd med dekkvalget. Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 piggdekk gir meg tryggheten jeg trenger. Selv i kraftig snøvær ruller dekkene fint uten problemer. Og under igangsetting har jeg merket hvor raskt dekkene begynner å rulle. Og bilen har blitt betydelig lettere å håndtere enn med de forrige dekkene. Disse Hakkapeliitta®-dekkene er testvinnere, og nå forstår jeg hvorfor», sier Kuosmanen. 

 
Kuosmanen roser Vianor-medarbeiderne for den smidige garantiprosessen – og for at det i det hele tatt finnes en slik ordning. 

 
«Jeg har ikke noen dårlig følelse i det hele tatt når det gjelder å bytte dekk. Det er heller motsatt – jeg er egentlig bare glad for at tilbudet finnes. Prosessen gikk helt fint - Vianors dekkmontører byttet dekkene, og idet jeg kjørte fra verkstedet visste jeg at dekkvalget var vellykket». 

Kuosmanen må også bytte til sommerdekk til våren, og da vil hun nok en gang stikke innom Vianor for å kjøpe dekkene sine der.

 

Prøv dekk uten risiko 

Et av våre kundeløfter er 30-dagers fornøydhetsgaranti på alle våre dekk. Hvis det valgte dekket ikke svarer til forventningene, kan du bytte dem inn i andre dekk helt kostnadsfritt. 

 

Vårt mål er å gjøre beslutningsprosessen enklere og gjøre kundene klare for en hvilken som helst reise – med dekkene som best svarer til dine forventninger. Våre dekkeksperter står alltid klare til å hjelpe deg med å velge dekkene som passer best til dine behov. Finn ut mer om fornøydhetsgarantien og andre kundeløfter hos Vianor her. 

 

På tide med nye dekk? Ta kontakt med ditt nærmeste Vianor serviceverksted direkte, eller se vårt utvalg i nettbutikken. 

Trygg bilservice med garanti
Transparente priser og fleksible betalingsløsninger
Våre eksperter er med deg hele veien
Test dine nye dekk uten risiko i 30 dager