GT Radial er et av merkene fra Giti, som er en global og samfunnsansvarlig dekkprodusent. Med over 65 års erfaring er Giti blant de største produsentene av dekk for personbiler, lastebiler og busser. Denne vinteren har GT Radial lansert det oppgraderte piggdekket IcePro 3 EVO og det piggfrie WinterPro 2 EVO.

Forbedret grep på snø og is med finske pigger 

Piggdekket IcePro 3 EVO er designet for skiftende nordiske vinterforhold. Arctic-gummiblandingen er utviklet for å gi godt grep og stabilitet, spesielt på snø og is. Den avanserte piggteknologien er utviklet i et samarbeid mellom Gitis europeiske forsknings- og utviklingssenter i Tyskland og det finske selskapet Tikka Spikes.  Disse innovative piggene gir forbedret grep på snø og is.  

Vinterdekk for en stillere kjøreopplevelse med økt komfort 

Det V-formede retningsbestemte banemønsteret hos IcePro 3 EVO bidrar til å fjerne snø og vann fra dekkoverflaten, noe som gir bedre kjøreegenskaper og grep. Dekkets senterområde er optimalisert for å gi en større kontaktflate, noe som gir mer stabilitet i høyere hastigheter. Dekket har dessuten et skulderdesign som reduserer støy, noe som gir en stillere kjøreopplevelse med økt komfort. 

Piggfritt dekk: kontroll på snødekte veier  

Med endringene vi ser i både bilparken og kjøreforholdene, vurderer flere og flere bilister piggfrie dekk. Den oppdaterte gummiblandingen i WinterPro 2 EVO er designet for lave temperaturer. Det gir bedre våtgrep, reduserer faren for vannplaning og gir økt dekkstabilitet. Det retningsbestemte banemønsteret og det optimaliserte seipedesignet gir bedre kontroll på snødekte veier. Dekkets solide senterområde gir presise styreegenskaper, som igjen gir deg en kontrollert kjøreopplevelse på tørre veier.  

Det er enkelt å kjøpe vinterdekk hos Vianor    

Med Vianor-kortet kan du betale for kjøpet på en fleksibel måte, som privatkunde får du en 30-60 dagers rentefri betalingsordning, uten skjulte kostnader.  

Våre eksperter hjelper deg gjerne med å velge de riktige vinterdekkene. Du finner enkelt ditt nærmeste serviceverksted her.