Drivhjulsdekk

Viser 60 dekk
Giti Tire

GDR638

Giti Tire GDR638 er et drivhjulsdekk med unik kvalitetssliteblanding og kjøre- og bremseytelse. Dekket oppfyller krav som lastebiloperatører setter, noe som inkluderer komfort, lavt støynivå og veigrep. Dette dekket passer like godt for sommer, som vinter.
Nokian

Hakkapeliitta Truck D

Nokian Hakkapeliitta Truck D gir et sikkert vintergrep og en ypperlig kjørekomfort for langtransport og lange bussreiser. Den optimerte mønsterblokkfordelingen og det jevne overflatetrykket sikrer også jevn slitasje.
Nokian

Hakkapeliitta Truck E

Vinterdrivhjulsdekket Nokian Hakkapeliitta Truck E (Extreme) for tunge kjøretøy gir unikt grep, holdbarhet og kjøreegenskaper både på is, i dyp snø og slaps. Dekkmønsterets tverrgående lameller skaper et tett nett av lameller som maksimerer grepet.
Nokian

E-Truck Drive

Dekket er laget for året rundt bruk og er designet for langtransport. Dekket gir et godt grep på forskjellige udnerlag og gir gote kilometerresultater. Lav rullemotstand og lite dekkstøy.
Nokian

E-Truck Steer

Helårsdekk som er laget for de tøffeste av de tøffeste vinterforholdene. Ekstremt godt veigrep på våttføre og stabil styrerespons. Hakkapeliitta Truck E har en suveren slitestyrke.
Nokian

E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer er et økonomisk valg for trailerdekk - året rundt. De er utstyrt med et robust skulderparti og god slitebane. Den stabile innsiden og utsiden forbindes med et massivt blokkmønster som er bundet sammen med langsgående ribber, og gjør dekket både stilig og slitesterkt.
Nokian

Hakkapeliitta City Bus

Nokian Hakkapeliitta City Bus har et nytt, aggressivt mønster og lameller med godt grep på snø og is.
Nokian

Hakka Truck Drive

Godt grep året rundt! Helårsdekket er utformet for lang og mellomlang transport og har optimert fordeling av mønsterblokkene, som sikrer jevn slitasje.