Hengerhjul

Viser 60 dekk
Giti Tire

GSR259

Giti Tire GSR218 er et lastebildekk som er designet for å levere eksepsjonell stabilitet og håndtering. Den har en bred slitebane og en effektiv barriere for spredning av uregelmessig slitasje og forhindre at steiner setter seg i dekkene.
Nokian

Hakkapeliitta Truck F2

Vinterdekk utviklet for lange og middels lange transportere på skogsveier med snødekke og isete motorveier. Aggressivt mønster som reduserer bremselengde og øker veigrepet. Nokian Hakkapeliitta Truck F2 er utviklet for krevende profesjonell transportkjøring.
Nokian

Hakkapeliitta Truck T

Nokian Hakkapeliitta Truck T er ideelt for tilhengere som brukes under krevende vinterforhold. Den splitter nye designen med åpent mønster og effektive trapesformede lameller sørger for bra grep, selv når dekket er slitt.
Nokian

E-Truck Steer

Helårsdekk som er laget for de tøffeste av de tøffeste vinterforholdene. Ekstremt godt veigrep på våttføre og stabil styrerespons. Hakkapeliitta Truck E har en suveren slitestyrke.
Nokian

E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer er et økonomisk valg for trailerdekk - året rundt. De er utstyrt med et robust skulderparti og god slitebane. Den stabile innsiden og utsiden forbindes med et massivt blokkmønster som er bundet sammen med langsgående ribber, og gjør dekket både stilig og slitesterkt.
Nokian

Hakka Truck Steer

Stabilt styredekk for alle årstider. Nokian Hakka Truck Steer er presis og stillegående, og et økonomisk valg med lav rullemotstand.
Nokian

Hakkapeliitta City Bus

Nokian Hakkapeliitta City Bus har et nytt, aggressivt mønster og lameller med godt grep på snø og is.
Nokian

R-Truck Drive

Når jobben tar deg utenfor allfarvei, trenger du dekk du kan stole på. Nokian R-Truck Drive er laget for å fungere både på motorveier og røft terreng. De store mønsterblokkene gir slitestyrke og reduserer problemet med kutt og oppflising under krevende forhold.
Nokian

R-Truck Steer

Terrengbruk krever mye av dekket. Nokian R-Truck Steer er laget for å fungere både på motorveier og røft terreng. Det åpne dekkmønsteret kombinert med vide spor sikrer bra selvrensing og grep under vekslende kjøreforhold.
Nokian

R-Truck-Trailer

Ved terrengkjøring under tøffe forhold settes også tilhengerdekkene på hard prøve. Nokian R-Truck Trailer har egenskaper som sikrer lang, problemfri levetid både på vei og i terreng. Det åpne dekkmønsteret sikrer bra selvrensing og slitestyrke under krevende forhold.
Nokian

Hakka Truck 844

Nokian Hakka Truck 844 tilhengerdekk er designet for å operere feilfritt, selv under krevende forhold. Den nye dekkstrukturen gir utmerket levetid og god slitestyrke. Nokian Hakka Truck 844 er spesielt utviklet for bruk på tilhengere, men det fungerer også godt som et forhjul.
Nokian

Hakka Truck 844+

Nokian Hakka Truck 844+ er utviklet for å prestere under krevende forhold, med en konstruksjon som gir lang kjørelengde og god slitestyrke. Det robuste dekket er spesielt utviklet for tilhengere, men fungerer også godt som forhjul.