Gode tilbud i februar!

Gjør kupp på vinterdekk, og sikre deg bilservice til en hyggelig pris! 

Se kampanjen her
×

Vinterdekk

Viser 15 dekk
Nokian

Hakkapeliitta 9

NYHET!Hakka-garantiTestvinnerTilbud!
Nokian Hakkapeliitta 9 er utstyrt med en revolusjonerende piggteknologi, som er den eneste av sitt slag i verden. Dekkene gir fremragende sikkerhet, utviklet spesielt for nordiske vintre. Stabile og balanserte kjøreegenskaper i all slags vær. Støysvakt og med lav rullemotstand, noe som vil gi lavt drivstofforbruk.
1090 kr/stk Startpris fra 821 kr/stk
Våtgrep: F
Eksternt lydnivå: 71dB
Drivstofføkonomi: B
Nokian

Hakkapeliitta R3

Ny!Hakka-garantiTilbud!
Nokian Hakkapeliitta R3 er et piggfritt vinterdekk med den perfekte balansen mellom sikkerhet og komfort. Kjør sikkert gjennom en nordisk snøstorm, den vil være like solid under snøfylte innkjørsler som isblanke veier. Kjøringen oppleves kontrollert, presis og stillegående på både glatte og bare veier.
1052 kr/stk Startpris fra 793 kr/stk
Våtgrep: F
Eksternt lydnivå: 71dB
Drivstofføkonomi: E
Nokian

Nordman RS2

Tilbud!
Nokian Nordman RS2 gir sikre kjøreegenskaper på alle slags føre. Nokian Nordman RS2 piggfritt dekk garanterer slitesterk, pålitelig og trygg kjøring i den nordlige vinteren. Pumpelamellene er en nyskapning fra Nokian Hakkapeliitta dekk som gir ekstra grep på våt is.
725 kr/stk Startpris fra 547 kr/stk
Våtgrep: F
Eksternt lydnivå: 73dB
Drivstofføkonomi: F
Bridgestone

Blizzak DM-V2

Tilbud!
Blizzak DM-V2 kommer till sin fulle rett selv når den nordiska vinteren viser sin tøffeste side. Dekket er utviklet for deg som kjører på krevende nordiske veier og er avhengig av et godt veigrep i slaps, snø og på isete veier.
3798 kr/stk Startpris fra 2852 kr/stk
Nokian

Hakkapeliitta 5

Tilbud!Hakka-garanti
Piggdekket Nokian Hakkapeliitta 5 gir meget godt grep selv på utfordrende føre.
523 kr/stk Startpris fra 396 kr/stk
Nokian

Hakkapeliitta 8

TestvinnerHakka-garantiTilbud!
Med piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 får du sinnsro på vinterveiene. Dekket bringer vinterkjøringen inn i en helt ny tidsepoke, hvor sikkerheten på vinterveiene og reduksjonen i veislitasjen er avgjørende. Dekkets overlegenhet synes for eksempel i grepet under bremsing og akselerasjon, i slitestyrken og i den utmerkede kjørekomforten.
961 kr/stk Startpris fra 725 kr/stk
Nokian

Hakkapeliitta 7

Tilbud!Hakka-garanti
Nokian Hakkapeliitta 7 -piggdekk er en mangfoldig testvinner som gir brukeren en jevn kjørenytelse under alle forhold.
659 kr/stk Startpris fra 498 kr/stk
Nokian

Nordman 7

NYHET!Tilbud!
De nye, pålitelige og slitesterke piggdekkene Nokian Nordman 7 og Nokian Nordman 7 SUV har en unik pigg-teknologi som gjør vinterkjøringen trygg og komfortabel. Nokian Nordman-dekkene er grundig testet noe som gjør de til et trygt valg for varierte nordiske forhold med tanke på både sikkerhet og økonomi.
670 kr/stk Startpris fra 506 kr/stk
Våtgrep: E
Eksternt lydnivå: 70dB
Drivstofføkonomi: C
Goodyear

UltraGrip Ice 2

Tilbud!
Goodyear Ultragrip Ice 2 har et aggressivt grep på alle typer vinterføre og har gode egenskaper på is, selv ved svært lave temperaturer. ActiveGrip-teknologien som dekket er utstyrt med opprettholder best mulig kontakt med ekstremt glatte veiflater. Kombinert med frysetilpasset blanding gir ActiveGrip-teknologi overlegen ytelse på is.
2926 kr/stk Startpris fra 2198 kr/stk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 69dB
Drivstofføkonomi: F
GT Radial

Winterpro 2

NYHET!Tilbud!
GT Radial Radial Winterpro 2 er utviklet for å møte behovene til sjåfører som er avhengig av gode kjøreegenskaper og presisjon gjennom vinterens mange værskifter og underlag. GT Radial har laget vinterdekk med symmetrisk mønster og slitebane for å gi super kontroll under vanskelige føreforhold.
489 kr/stk Startpris fra 370 kr/stk
Goodyear

UltraGrip Ice Arctic

Tilbud!
Goodyear Ultragrip Ice Arctic takler tøffe nordiske vintre meget godt - både på is og snø. Goodyears MultiControl Ice-teknologi gir deg bedre kontroll på isete underlag. Denne banebrytende piggteknologien øker kontakten mellom piggene og veioverflaten, og effektiviserer både gripeevnen og kjøreegenskapene på isete underlag.
3088 kr/stk Startpris fra 2320 kr/stk
GT Radial

Champiro Ice Pro

Tilbud!
GT Radial Champiro Ice Pro er et piggdekk med et innovativt dekkmønster, utviklet for de mest krevende vinterforhold. Snø og slaps dreneres effektivt bort og sikrer maksimalt grep. Dekket har en silica gummiblanding som sørger for gode egenskaper, også på is og vått underlag.
653 kr/stk Startpris fra 494 kr/stk
GT Radial

IcePro 3

Tilbud!
GT Radial IcePro 3 er et nytt vinterdekk designet i Europa for krevende snøforhold. Med sin bredrullede retningsbestemt slitebane gir IcePro 3 et godt grep i slaps, snø og is.
1167 kr/stk Startpris fra 879 kr/stk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: C
GT Radial

Champiro Winterpro HP

Tilbud!
GT Radial Champiro WinterPro er et piggfritt dekk konstruert for nordiske vinterforhold, utviklet for å gi din sportsbil et godt veigrep - uansett værforhold. Dekkets gummiblanding og mønster gir meget godt grep og bremsegenskaper under alle vinterforhold. Ny gummiblanding med silica gir også meget gode egenskaper på is og våt asfalt.
1514 kr/stk Startpris fra 1139 kr/stk

Gode tilbud i februar!

Gjør kupp på vinterdekk, og sikre deg bilservice til en hyggelig pris! 

Se kampanjen her ×