Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Bergen

Gode dekk som er tilpasset kjøretøyet er en av de viktigste faktorene for trafikksikkerhet og kjørekomfort. Hos Vianor i Bergen kan du finne kvalitetsdekk til alle typer kjøretøy.

Vi hører til i Kanalveien 54, samt på Åsane og Kokstad. Du finner oss også via vår partner i Tellnes Næringspark på Sotra.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilke typer dekk finner man hos Vianor Bergen? 

Vi fører kvalitetsdekk til alle typer kjøretøy, fra anerkjente produsenter. Vi har et stort utvalg sommerdekk og vinterdekk til personbiler, samt mer robuste dekk til store kjøretøy som varebiler og SUV-er. Se etter EV-merkingen for dekk utviklet spesielt for el- og hybridbiler. 

 

Hvorfor kjøpe dekk i Bergen hos Vianor? 

Vianor tilbyr et bredt spekter av dekk fra ledende produsenter, som sikrer at du får dekk av høy kvalitet som passer til ditt kjøretøy og din kjørestil. Våre verksteder rundt om i landet har verdifull lokalkunnskap, der våre fagfolk hjelper deg med å velge rett produkt. Vi tilbyr også dekkskifte ved dekkjøp, samt en rekke andre servicer for dekk og bil. 

 

Dekk Bergen – finn nye dekk hos Vianor 

Dekk bør byttes ut når de har vært i bruk omkring seks år, eller når det har gått ti år siden produksjonsdatoen. Det kan være nødvendig å skifte dekk tidligere også, hvis mønsteret har blitt slitt ned. Gode kvalitetsdekk utgjør en stor forskjell for kjøresikkerheten og komforten – finn ditt neste sett med dekk hos Vianor Bergen!