Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Hamar

Våre fagfolk står klare til å hjelpe deg med alle dine dekkbehov i Hamar og hele Mjøsregionen. Gode kvalitetsdekk gir mange fordeler i trafikken, som blant annet økt sikkerhet, komfort og drivstoffeffektivitet.

Vianor Hamar hører til på Midtstranda 77. Vi har også dyktige partnere i Rambekkvegen 4 på Gjøvik, og i Hunndalen og på Raufoss.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hva slags dekk kan man finne hos Vianor Hamar? 

Hos Vianor Hamar finner du et bredt utvalg av dekk for enhver biltype. Vi tilbyr alt fra sommerdekk og vinterdekk for personbiler til spesialiserte dekk for varebiler og bobiler med høy lastekapasitet, samt kraftige dekk for SUV-er. Hele vårt sortiment er også tilgjengelig online og kan bestilles i vår nettbutikk. 

 

Fordeler med å kjøpe dekk på Hamar hos Vianor 

Vi tilbyr et omfattende sortiment av førsteklasses dekk fra ledende dekkprodusenter, som sikrer at du får et produkt av høy kvalitet. Våre kvalifiserte fagfolk kan gi nyttig veiledning for valg av dekk som passer din kjørestil og kjøretøytype. I tillegg utfører vi en lang rekke servicer for både bil og dekk i våre verksteder. 

 

Dekk Hamar – finn nye dekk hos Vianor 

Med riktig monterte kvalitetsdekk på bilen er du klar for enhver kjøretur, lang eller kort. Hold et øye med mønsterdybden på dekkene dine og skift dem ut når de nærmer seg den tillatte slitasjegrensen. Besøk oss og finn ditt neste sett med dekk hos Vianor Hamar allerede i dag!