Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Kristiansand

Man får mange fordeler av å ha kvalitetsdekk i god stand montert på kjøretøyet, både når det gjelder sikkerhet, komfort, og ytelse.

Vianor Kristiansand hører til på adresse Stemmane 4A, der du både kan finne dekk til alle typer kjøretøy, samt få utført en rekke tjenester for dekk og bil. Du finner oss også i Grimstad og Arendal.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hva slags dekk kan man kjøpe hos Vianor Kristiansand? 

Vianor Kristiansand fører dekk til alle typer kjøretøy. Vårt sortiment inkluderer sommerdekk og vinterdekk til personbiler, dekk til vare- og bobiler med høy lastekapasitet, samt kraftige dekk til SUV-er. Hele vårt utvalg er også tilgjengelig online i vår nettbutikk. 

 

Fordeler med å kjøpe dekk i Kristiansand hos Vianor 

Vårt utvalg inneholder kvalitetsdekk fra flere ledende dekkprodusenter, som betyr at du garantert vil få et godt produkt. Fagfolk hos våre serviceverksteder kan hjelpe deg med å finne rett produkt, som passer din kjørestil og kjøretøy. Om ønskelig tilbyr vi også et komplett bilverksted med en rekke servicer for bil og dekk. 

 

Dekk Kristiansand – finn nye dekk hos Vianor 

Med gode kvalitetsdekk som er riktig montert kan du trygt legge ut på din neste kjøretur, uansett hvor lang den er. Følg med på mønsterdybden til dekkene dine og bytt dem ut når de begynner å nærme seg minimumsgrensen. Finn ditt neste sett med dekk hos Vianor Kristiansand allerede i dag!