Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Lillehammer

Vianor har flere serviceverksteder i Lillehammer og omegn, der vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsdekk til bil og MC.

Vianor Lillehammer hører til i Industrigata 47, med åpningstider fra mandag-fredag. Du finner oss også via våre partnere i Korgvegen 40, samt på Øyer og Tretten.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilke dekktyper finner man hos Vianor Lillehammer? 

Vianor er Nordens største dekkforhandler og tilbyr et bredt utvalg produkter av høy kvalitet. Enten du er på jakt etter sommer- eller vinterdekk for personbiler, dekk for motorsykler og scootere, eller slitesterke dekk til din SUV, har vi et omfattende sortiment fra ledende leverandører å velge fra. 

 

Hvorfor kjøpe dekk i Lillehammer hos Vianor? 

Når du kjøper dekk fra en anerkjent og pålitelig forhandler, er du garantert et produkt av høy kvalitet. Vårt team av erfarne fagfolk har omfattende erfaring og kan assistere deg i å velge det beste dekket for dine behov. I tillegg tilbyr vi en rekke bil- og dekkrelaterte servicer i våre fasiliteter, inkludert dekkskift ved kjøp av nye dekk. 

 

Dekk Lillehammer – finn nye dekk hos Vianor 

Dekk som brukes regelmessig har en levetid på rundt seks år, men dette kan avhenge av kjørefrekvensen din. Det frarådes å bruke dekk som er over ti år gamle, selv om de har vært lite i bruk. Finn ditt neste sett med dekk hos Vianor Lillehammer for å sikre en trygg og behagelig kjøreopplevelse!