Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Oslo

Vianor har serviceverksteder over hele Oslo, der du kan finne dekk av høy kvalitet til alle typer kjøretøy.

Vi har verksteder på blant annet Skøyen, Bryn, Storo, Økern og Alnabru. Du finner oss også på Grini og i Sandvika, samt i Lillestrøm og via vår partner på Sofiemyr.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilke typer dekk finner man hos Vianor Oslo? 

Hos oss vil du garantert finne dekkene du leter etter. Vianor er Nordens største dekkforhandler, med et stort utvalg produkter av høy kvalitet. Uansett om du er ute etter sommer- eller vinterdekk til personbil, dekk til MC og scooter, eller robuste dekk til SUV-er, kan du velge mellom en rekke produkter fra ledende leverandører. 

 

Hvorfor kjøpe dekk i Oslo hos Vianor? 

Ved å kjøpe dekk fra en trygg og etablert forhandler sikrer du at du mottar et egnet produkt av høy kvalitet. Våre erfarne fagfolk har lang erfaring og høy kompetanse, og kan hjelpe deg å finne riktig produkt. Våre serviceverksteder i Oslo tilbyr også dekk- og bilverksted, inkludert dekkskift når du kjøper dekk hos oss. 

 

Dekk Oslo – finn nye dekk hos Vianor 

Dekk i aktiv bruk har en levetid på omtrent seks år, men dette kan variere basert på hvor mye du kjører. Det anbefales ikke å kjøre på dekk som er eldre enn ti år, uavhengig av hvor mye eller lite de har blitt brukt. Finn nye dekk hos Vianor Oslo og sørg for en trygg og komfortabel kjøretur!