Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Sarpsborg

Valget av dekk har stor innvirkning på både sikkerheten og komforten langs veien. Gode dekk bidrar ikke bare til å sikre optimalt veigrep, men sørger også for å redusere bremselengden og drivstofforbruket.

Hos Vianor kan du finne kvalitetsdekk for alle typer kjøretøy. Vi kan også hjelpe deg å velge dekk som passer din bil og kjørestil etter behov. Du kan besøke oss hos vår partner i Lilletuneveien 4 i Sarpsborg, i Rolvsøyveien 402 eller Stabburveien 4 i Fredrikstad, samt i Moss og Halden. Vi holder åpent alle ukedager, fra mandag til fredag.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilken type dekk får man hos Vianor Sarpsborg? 

Hos Vianor Sarpsborg finner du et bredt spekter av dekktyper, levert av anerkjente produsenter for å sikre topp kvalitet og driftssikkerhet. Uavhengig av biltype, modell og tiltenkt bruk, har vi garantert et dekk som møter dine behov. 

Vårt sortiment inkluderer både sommerdekk designet for å maksimere ytelsen på både tørre og våte overflater, og vinterdekk som gir pålitelig sikkerhet i de kjøligere månedene. I tillegg til dekk for personbiler, fører vi også robuste og slitesterke dekk til SUV-er og varebiler med mer. 

Hvorfor kjøpe dekk i Sarpsborg hos Vianor? 

Når du velger Vianor som din dekkforhandler er du ikke bare garantert kvalitetsdekk, men også trygghet og pålitelighet. Med vår lange erfaring og dyptgående ekspertise sikrer vi at du får dekk som matcher dine behov og din kjørestil. 

Vi prioriterer et trygt og profesjonelt miljø, der du også kan dra nytte av en rekke andre servicer for bil og dekk. Enten det gjelder regelmessig vedlikehold eller spesifikke reparasjoner, er våre dyktige fagfolk klare til å ta seg av jobben. 

Dekk Sarpsborg – finn nye dekk hos Vianor 

Det anbefales å skifte dekk før de når den lovlige minstegrensen for slitasje, og aller helst før mønsterdybden faller under 4 mm. Ved denne dybden er mange av dekkets viktige egenskaper for kjøresikkerhet allerede forringet. Vi veileder deg gjerne i valget av nye dekk, og sørger for at de er tilpasset ditt kjøretøy – finn ditt neste sett med dekk hos Vianor Sarpsborg i dag!