Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Stavanger

Valg av riktige dekk som passer til kjøretøyet spiller en viktig rolle for både sikkerheten og komforten under kjøring. I Stavanger tilbyr Vianor et omfattende utvalg av høykvalitetsdekk for flere typer kjøretøy.

Besøk oss i Maskinveien 12 i Forus-området eller i Gjesdalsveien 3 i Sandnes. Vi er også tilgjengelige gjennom vår partner på Tau.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilke dekktyper kan man finne hos Vianor Stavanger? 

Hos oss finner du et bredt spekter av kvalitetsdekk for ethvert kjøretøy, levert av ledende produsenter. Vårt sortiment inkluderer både sommerdekk og vinterdekk for personbiler, samt slitesterke dekk tilpasset større kjøretøy som SUV-er og varebiler. Se også etter våre dekk med EV-merking, designet spesielt for el- og hybridbiler. 

 

Hvorfor kjøpe dekk i Stavanger hos Vianor? 

Vianor byr på et omfattende utvalg av premiumdekk fra anerkjente produsenter. Med verksteder spredt over hele landet, kan våre lokale eksperter gi veiledning for å hjelpe deg med å velge det riktige produktet. I tillegg til salg og montering av dekk, utfører våre serviceverksteder et mangfold av bil- og dekkrelaterte servicer. 

 

Dekk Stavanger – finn nye dekk hos Vianor 

Det er anbefalt å skifte dekkene etter omtrent seks års bruk, eller senest ti år etter de ble produsert. Tidligere utskiftning kan være nødvendig hvis mønsterdybden er slitt ned, som forringer dekkenes kjøreegenskaper. Dekkene spiller en viktig rolle for både sikkerhet, ytelse og komfort under kjøring – finn ditt neste dekksett hos Vianor Stavanger!