Hva er inkludert i et dekkskift hos Vianor?

Ved å ta dekkskiftet hos oss får du en rekke gode fordeler. Servicen inkluderer ikke bare bytte av dekk, men kommer også med flere andre tjenester inkludert i prisen. Vi kontrollerer dekkene dine, og ser etter skader eller flenger som kan føre til problemer ved en senere anledning. Vi måler dekkenes mønsterdybde digitalt, og sender deg resultatene på e-post. Våre dyktige dekkmekanikere har lang erfaring med dekk, og vil raskt oppdage defekter eller andre problemer.

Inkludert i prisen er også kontroll av lufttrykket i dekkene. Ved å bruke riktig dekktrykk sikrer du både en tryggere kjøretur og at dekkene slites ut jevnt, samtidig som bilen bruker mindre drivstoff. Vi etterstrammer også hjulene for deg gratis, som burde gjøres etter omtrent 10 mil når man har montert nye dekk.

Du får i tillegg med en sjekkliste med informasjon om bilens tilstand. Du vil motta verdifull og detaljert informasjon om kjøretøyet, som også inneholder forslag til reparasjoner om nødvendig. Vi måler gjenstående mønsterdybde i dekkene digitalt, og sender deg resultatene på e-post.

Følgende er inkludert i et dekkskifte hos Vianor:

  • Grundig kontroll og gjennomgang av dekkene
  • Digital måling av gjenstående mønsterdybde
  • Du mottar en sjekkliste med informasjon på e-post
  • Kontroll av riktig lufttrykk i dekkene
  • Gratis etterstramming etter 100 kjørte km
  • Vianors boltpose for oppbevaring

Dine fordeler

  • Trygt og sikkert. Arbeidet blir utført av profesjonelle fagfolk i våre godkjente verksteder. Vi setter sikkerheten først, og garanterer at dekkene blir riktig montert, at de har blitt grundig kontrollert, og at de oppfyller kravene i henhold til loven.
  • Rask og enkel bestilling. Bestill time på nettet og velg en tid når det selv passer deg. Du finner våre serviceverksteder over hele landet, og kan velge fritt blant dem. Dekkhotell-kunder får automatisk påminnelse via SMS.
  • Ingen overraskelser med avtalt pris. Vi tilbyr en rimelig fastpris for dekkskift som gjør det enkelt å budsjettere.
  • Komfortabelt venteområde. Ta en kopp kaffe og benytt deg av gratis Wi-Fi på vårt venterom mens vi tar oss av jobben.

Dekkskift pris

Vi tilbyr en fast og rimelig pris for dekkskift. Servicen er tilgjengelig over hele landet, og du kan velge et sted og en tid som passer deg. Prisen for personbiler starter på 647 kr for alle fire hjulene, mens varebiler og SUV-er starter på 667 kr. Som nevnt følger det med en rekke gode fordeler inkludert i prisen for dekkskift, som gir god valuta for pengene. Dekkene dine blir inspisert, mønsterdybden måles digitalt, lufttrykket sjekkes, med mer. Vi tilbyr også tilleggstjenester som hjulvask, avbalansering av hjulene, og hjulstillingskontroll – alt under ett og samme tak!

Vi tilbyr førsteklasses dekkhotell med dekkskift inkludert

Dekk som ikke oppbevares riktig tar skade over tid og får redusert levetid. Riktig oppbevaring av dekk inkluderer blant annet at de lagres tørt, svalt og utenfor direkte sollys. Man bør også unngå at dekkene står sammen med kjemikalier som kan skade dem over tid. Med vårt dekkhotell slipper du tunge løft og sparer lagringsplass. Vi maskinvasker hjulene, og sjekker tilstanden deres – hvis det er behov for nye dekk, informerer vi deg.

Dekkskift er inkludert i prisen når du benytter deg av vårt dekkhotell, som betyr at du får en komplett service. Vi sender deg en påminnelse på SMS når tiden er inne for å skifte dekkene, og du kan selv velge en tid som passer din timeplan. Kontroll av dekk og lufttrykk inngår før de monteres.

Pålitelig bil- og dekkservice av høy kvalitet

Vianor er ditt komplette verksted for servicer av høy kvalitet for alt innen dekk og bil. Med et bredt spekter av bilverkstedstjenester som utføres av erfarne fagfolk, kan du stole på at vi tar oss av alle dine bilrelaterte behov. Vi har serviceverksteder og partnere over hele Norden, som gjør at hjelpen langs veien aldri er langt unna. Ved å utføre en rekke ulike dekk- og bilservicer under samme tak sørger vi for å være lett tilgjengelige, som gjør at du sparer tid og penger. Det sørger også for praktiske og effektive løsninger for deg som bileier. Vi har konkurransedyktige priser, og våre servicer kommer med flere gode fordeler inkludert i prisen, som gir god valuta for pengene.

God tur og trygg reise!

Kjøp dine nye dekk hos Vianor!

På tide med nye dekk?

Her kan du enkelt finne riktige dekk til bilen din vha. registreringsnummer, bilmodell eller dekkstørrelse.

Finn dekk