Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Bodø

Hos Vianor Bodø vil du finne et bredt spekter av kvalitetsdekk fra flere anerkjente produsenter. Vi fører alt fra dekk til personbiler og kraftige SUV-er, til spesiallagde EV-dekk spesialtilpasset for el- og hybridbiler.

I Bodø finner du oss Dreyfushammeren 15, der vi holder åpent fra mandag til fredag.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilke dekktyper er tilgjengelige hos Vianor Bodø? 

Vianor Bodø tilbyr et variert utvalg av dekk for enhver type kjøretøy, fra små personbiler til større SUV-er og varebiler. Vårt sortiment omfatter både piggfrie dekk og piggdekk for vinterbruk, samt flere ulike typer sommerdekk. Du kan også utforske vårt sortiment og bestille dekk på nettet, her på vår hjemmeside. 

 

Kvalitetsdekk fra ledende leverandører 

Hos Vianor Bodø får du tilgang til førsteklasses dekk fra anerkjente leverandører, som gjør at du kan stole på produktets kvalitet. Vi har et mangfoldig utvalg og våre eksperter kan hjelpe deg med å finne det rette dekket for ditt kjøretøy. I tillegg tilbyr våre serviceverksteder en rekke tjenester for både dekk og bilservice. 

 

Dekk Bodø – finn nye dekk hos Vianor 

Dekkene er avgjørende for bilens ytelse. Dekk av høy kvalitet forbedrer veigrepet, som er vesentlig for trygg kjøring – spesielt under utfordrende kjøreforhold. Dekk med god mønsterdybde forbedrer ikke bare trafikksikkerheten betydelig, men bidrar også til en mer komfortabel kjøreopplevelse. Besøk Vianor Bodø for å finne ditt neste sett med kvalitetsdekk!