Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Fredrikstad

Kvalitetsdekk er nøkkelen til tryggere, mer komfortabel og økonomisk kjøring. Hos Vianor Fredrikstad vil du finne et rikt og variert utvalg av dekk, levert av anerkjente leverandører. Vi fører vinterdekk og sommerdekk til personbiler, SUV-er og varebiler, med mer.

Du finner oss på Rolvsøy, i Rolvsøyveien 402. Vi holder åpent alle ukedager, fra 08.00-16.00. Du kan også besøke oss nærmere sentrum via våre partnere på adresse Stabburveien 4, eller i Lilletuneveien 4 i Sarpsborg.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilke dekk har Vianor Fredrikstad? 

Hver dekktype hos Vianor Fredrikstad er nøye utvalgt fra ledende produsenter, og garanterer høy kvalitet og pålitelighet. Enten du trenger nye dekk til hverdagsbruk, yrkeskjøring, eller andre formål, har vi dekkene som møter dine behov.  

Vi tilbyr et omfattende utvalg av dekk for alle typer kjøretøy og kjøreforhold, uansett om du er på utkikk etter sommerdekk som gir optimal ytelse på tørre og våte veier, vinterdekk som sikrer trygg kjøring gjennom kaldere måneder, eller piggdekk for ekstra grep på isete underlag. 

Hvorfor kjøpe dekk i Fredrikstad hos Vianor? 

Vårt sortiment dekker et bredt spekter av kjøretøy fra personbiler og SUV-er til varebiler, og tilbyr produkter fra ledende produsenter designet for å møte dine spesifikke kjørebehov. Med Vianors ekspertise kan du være sikker på å finne dekkene som passer perfekt til ditt kjøretøy. 

I tillegg til vårt brede utvalg av dekk, utfører Vianor Fredrikstad et mangfold av servicer for både dekk og bil. Det inkluderer blant annet dekkskifte, balansering og hjulstillingskontroll, som gjør oss til en «one-stop-shop» for alle dine bilbehov. 

Dekk Fredrikstad – finn nye dekk hos Vianor 

Det er anbefalt å senest bytte ut dekkene når de nærmer seg den minste tillatte grensen for mønsterdybde, mens helst i god tid før. Dekk som har mindre enn 4 mm mønsterdybde har allerede mistet en del av sine kjøreegenskaper. Besøk oss for en uforpliktende konsultasjon, der vi kan hjelpe deg med å velge de riktige dekkene for ditt kjøretøy og kjørestil. Finn dine nye dekk hos Vianor Fredrikstad i dag!