Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Tromsø

Hos Vianor Tromsø kan du finne nye kvalitetsdekk til alle typer kjøretøy, fra personbiler og SUV-er til bobiler og MC. Kom innom våre verksteder eller bestill dekk enkelt og smidig på nettet.

Vi hører til i Terminalgata 90 sentralt i Tromsø, samt at du også kan finne oss via våre partnere i Olderdalen og Bardufoss.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Hvilke dekktyper er tilgjengelige hos Vianor Tromsø? 

Vianors sortiment inkluderer produkter for både små og store kjøretøy. Vi fører sommer- og vinterdekk, med og uten pigger, til personbiler. Vi har også mer robuste dekk til SUV-er og varebiler, med mer. Hele vårt sortiment er også tilgjengelig online, her på våre nettsider. 

 

Kvalitetsdekk fra anerkjente leverandører 

Når du kjøper dekk hos Vianor Tromsø er du garantert et godt produkt av høy kvalitet. Vårt sortiment inneholder dekk fra flere ledende leverandører, samt at vi tilbyr profesjonell hjelp med å velge riktige dekk til ditt kjøretøy. På våre serviceverksteder kan du også få utført en rekke servicer for dekk og bil. 

 

Dekk Tromsø – finn nye dekk hos Vianor 

Dekkene er bilens eneste kontakt med veien. Gode dekk sikrer bedre veigrep, som er kritisk for sikker manøvrering, spesielt under vanskelige kjøreforhold. Kvalitetsdekk med tilstrekkelig mønsterdybde øker sikkerheten på veien betraktelig, og sørger for en behagelig kjøretur. Finn ditt neste sett med dekk hos Vianor Tromsø i dag!